hu en
2016. Június 20. 14:33  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Kovács István és Filipe Oliveira az első EL-körről

Középpályásaink szeretnék, ha az első meccsen kapott gól nélkül győznénk.

Játékos profil Kovács István #10 Középpályás

"Nem szeretnék nagyképűnek tűnni, de az első selejtező körben mindenképp dominálnunk kell az Európa Ligában. Ezt várja el tőlünk a szakmai vezetés, és az sem mindegy, hogy milyen eredménnyel sikerül kiharcolnunk a továbbjutást. A célunk az, hogy kettős győzelemmel menjünk tovább, hiszen fontos a jövőre nézve, hogy minél több koefficiens-pontot gyűjtsünk. A következő napokban az a legfontosabb, hogy minél jobban felkészüljünk ellenfelünkből. Az első mérkőzésen pedig az a célunk, hogy magabiztosan, kapott gól nélkül győzzünk" - mondta a vidi.hu-nak Kovács István.

"A következő napokban a szakmai stáb biztos, hogy alaposan feltérképezi a moldáv ellenfelünket. Nekünk, játékosoknak, továbbra is az a legfontosabb feladatunk, hogy edzésen ugyanolyan komolyan dolgozzunk, ahogy a felkészülés eddigi szakaszában is tettük. Tiszteljük az ellenfelünket, biztos, hogy hozzánk hasonlóan, ők is mindent megtesznek azért, hogy minél jobb eredményt érjenek el. Az elmúlt években jó és rossz élményeket is szereztünk a nemzetközi kupákban, remélhetőleg az idei kiírásban jó élményekkel gazdagodunk. Úgy gondolom, számunkra előnyös az, hogy az első mérkőzést hazai pályán, saját közönségünk előtt játszhatjuk. Mindenképp arra törekszünk, hogy az első meccsen gólt, gólokat szerezzünk, és egyet se kapjunk" - nyilatkozta honlapunknak Filipe Oliveira, közvetlenül a sorsolás után.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek