hu en
2016. Május 05. 15:40  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
8 Vidi-játékos került be a 33. forduló álomcsapatába

Danilovics zsinórban negyedszer lett a forduló kapusa az instat adatai alapján - számolt be róla a rangado.hu.

Az instat értékei alapján 8 fehérvári labdarúgó került be a 33. forduló álomcsapatába. A kapuban Danilovics zsinórban negyedszer bizonyult a legjobbnak. A védelembe Stopira, Vinícius és Juhász fért oda a kispesti Ikenne-King mellé, míg a középpályán Géresi, Nego, Pátkai és Simon is helyet követelt magának a az utolsó forduló válogatottjában.

A forduló legjobbja ezúttal a Videoton FC középhátvédje, Paulo Vinícius lett. Az előrejátékban nem túl meglepő módon nem jeleskedett, erre vonatkozó statisztikája nincs is, de elkövettek rajta három szabálytalanságot, 75 passzkísérletéből 65 volt jó, 21 párharcából mindössze egyetlen egyet veszített el (!), 7 labdavesztésére 16 megszerzett labda jutott - olvasható a rangado.hu-n!

A 33. forduló álomcsapata

Danilovics (Videoton FC, 238) - Stopira (Videoton FC, 229), Vinícius (Videoton FC, 284), Juhász (Videoton FC, 243), Ikenne-King (Honvéd, 244) - Pátkai (Videoton FC, 259), Simon (Videoton FC, 272) - Géresi (Videoton FC, 230), Kecskés (Paks, 253), Nego (Videoton FC, 241) - Punosevac (Békéscsaba, 236)

CÍMKÉK
Géresi Krisztián Vinícius Paulo Stopira Juhász Roland Simon Ádám Braniszlav Danilovics Pátkai Máté Nego Loic 2015-2016 OTP Bank Liga NB I Újpest FC - Videoton FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek