hu en
2016. Május 02. 17:05  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
Távozik a Vidi kispadjáról Horváth Ferenc

A tavaly ősszel érkező szakember irányításával ezüstérmet szerzett csapatunk az OTP Bank Liga 2015/2016-os kiírásában. 

A 2015 októberében aláírt, hét hónapra szóló szerződésének lejártával távozik a Videoton FC vezetőedzői pozíciójából Horváth Ferenc. A 42 éves, korábbi válogatott- és Vidi-támadó idegenben, az Andráshida elleni Magyar Kupa-mérkőzésen mutatkozott be, a bajnokságban pedig először a Honvéd elleni hazai siker alkalmával ült kispadunkon. 

A tabellán akkor 7. helyen álló csapat a bajnokság végén - az Újpest legyőzését követően - végül a második helyen végzett, megszerezve ezzel az ezüstérmet és biztosítva azt, hogy nyáron az Európa Liga selejtezőjében szerepelhet klubunk.

Horváth Ferencnek a Videoton FC köszönettel tartozik azért, hogy nehéz időszakban elvállalta a vezetőedzői feladatokat és az ehhez tartozó felelősséget, valamint azért is, hogy a szakmai stábbal közösen elvégzett munkának köszönhetően a szezon végén ezüstérmet ünnepelhettünk.

„Szeretném megköszönni mindenkinek, aki az elmúlt hónapokban a klub és a csapat sikeréért dolgozott, örülök annak, hogy összejött az ezüstérem – ez a szurkolóinknak különösen kijárt így, a szezon végére. Nehéz hét hónapra edzőt találni manapság, de úgy éreztem, hogy ennyivel tartozom a Vidinek, így nem gondolkodtam, hogy vállalom-e a feladatot. Úgy gondolom, hogy a második hellyel sikerült törlesztenem a tartozásom, talán mondhatom, hogy kvittek vagyunk“ – nyilatkozta hétfő délután honlapunknak Horváth Ferenc.

Horváth Ferencen kívül távozik még a szakmai stábból Szamosi Tamás másodedző, valamint Bíró Imre kapusedző is. Mindhárom szakembernek köszönjük a klubért végzett munkát és sok sikert kívánunk nekik további pályafutásukhoz!

A Videoton FC új vezetőedzőjének bemutatásával kapcsolatban klubunk hamarosan tájékoztatja majd szurkolóinkat és a sajtó képviselőit.

 

Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek