hu en
2016. Április 29. 16:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
INTERJÚ
Kovács István: "Fontos lesz, hogy végig kontrollálni tudjuk az Újpest elleni meccsünket"

Középpályásunk azt mondta, nem foglalkoznak a többi eredménnyel, csak arra koncentrálnak, hogy győztesen hagyják el a pályát.

Meccs center Újpest FC - Videoton FC OTP Bank Liga NB I,
33. forduló
2016. Április 30. 16:30

"Érzelmekkel teli szezon végéhez közeledünk. Talán senki nem gondolta volna tavaly nyár végén, hogy a bajnokság utolsó fordulójában majd a mi kezünkben lesz a sorsunk, és az ezüstéremért meccselhetünk. Ősszel nagyon simán tudtunk Székesfehérváron az Újpest ellen nyerni, míg az idei év első bajnoki meccsén 1-0-ás vereséget szenvedtünk Újpesten. Az a találkozó egyébként játékos szemmel az egyik legjobb meccsünk volt, mindkét oldalon sok helyzetet sikerült a csapatoknak kialakítaniuk, sajnos nem sikerült gólt szereznünk. Szombaton nagyon fontos lesz, hogy végig kontrollálni tudjuk a mérkőzést. Nem figyeljük, hogy a többi pályán mik az eredmények, csak arra koncentrálunk, hogy mi győztesen hagyjuk el a pályát" - nyilatkozta honlapunknak Kovács István.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek