hu en
2016. Április 25. 22:25  -  Acsai N. Ferenc   -   csakfoci.hu   -   Fotó: vidi.hu
RÓLUNK ÍRTÁK
Horváth Ferenc a hét edzője, Suljic és Nego az álomcsapatban

A 32. forduló legjobbjai között vezetőedzőnk és két játékosunk is helyet kapott.

Az OTP Bank Liga 32. fordulója után is megválasztotta a csakfoci.hu a játéknap legjobb csapatát, melybe ezúttal Loic Nego és Asmir Suljic kerültek be, Horváth Ferenc pedig a játéknap legjobb edzője lett.

"A mezőny legjobbja volt az ezüstrangadón. Mostanában egy sorral feljebb számít rá Horváth Ferenc, így még hatékonyabb tud lenni. Két szép gólja önmagáért beszél" - írják védőnkről.

"Nagyon élt az MTK elleni mérkőzésen. Elévülhetetlen érdemei voltak a második Vidi-gólban, majd ő adta meg a kegyelemdöfést" - méltatják Suljicot.

A portálon Horváth Ferenc lett a forduló edzője: "Az első perctől nekirontottak az MTK-nak. A Vidi sokkal motiváltabbnak tűnt ellenfelénél, ami az edző dicsérete. A bátor támadójátéknak meglett az eredménye, hiszen kiütötték ellenfelüket" - olvasható a csakfoci.hu-n.

A 32. forduló válogatottja:

Rados (DVTK)- Szivacski (Vasas), Korcsmár (Vasas), Kecskés (Újpest), Baráth (Honvéd) – Nego (Videoton FC), Bódi (DVSC), Suljic (Videoton FC), Laczkó (Békéscsaba) – Takács (DVSC), Lencse (Újpest)

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek