hu en
2016. Április 18. 15:55  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
SZERZŐDÉS
Fejes Andrással hosszabbított a Vidi

Saját nevelésű védőnk 2018 nyaráig szóló szerződést írt alá. 

Fejes András 1988. augusztus 26-án született Székesfehérváron. Klublegendánk, Fejes Gábor fia a 2007-2008-as szezonban debütált az NB I-ben. A Vidi első csapatában 60 tétmeccsen szerepelt, kölcsönben játszott az MTK-nál és Siófokon is. A ballábas védő 2018 nyaráig hosszabbította meg szerződését.

"Boldog vagyok, sokat jelent nekem, hogy továbbra is számít rám a Vidi. Azt hiszem, senkinek nem kell megmagyarázni ezt, hiszen fehérvári srácként, a fél életemet a Vidiben töltöttem. Ez az otthonom, ideköt minden. A célom az, hogy a jövőben még többet hozzátehessek a Vidi sikereihez. Édesapám nagy örökséget hagyott rám, hiszen játszott az első NB I-es meccsen a Sóstói Stadionban, később pedig az első villanyfényes találkozón is. Nekem pedig ezzel a szerződéshosszabbítással megadatott a lehetőségem arra, hogy amennyiben minden jól alakul, akkor játszhassak majd az új Sóstói Stadionban, és ezzel én is tovább öregbíthetem a Fejes nevet itt Székesfehérváron" - mondta a vidi.hu-nak Fejes András.

„Nagyon örülök, hogy gyorsan sikerült megállapodnunk Fejes Andrással, aki ebben a bajnokságban is bizonyította, hogy számíthat rá a szakmai stáb, hiszen jól megoldotta a feladatait azokon a bajnokikon, amikor kezdőként játszott. Hiányposzton szerepel, a ballábas játékosokért nagy harc dúl a piacon, ezért is tartom nagy pozitívumnak, hogy nálunk két jó labdarúgó is van erre a pozícióra. Külön öröm, hogy ismét egy sajátnevelésű, Fehérvárhoz és a Vidihez ezer szállal kötődő játékossal tudtunk megállapodni a közös folytatásról” – nyilatkozta a szerződések aláírása után sportigazgatónk, Kovács Zoltán.
 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek