hu en
2016. Április 04. 15:46  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
Sejben Viktorral szerződést hosszabbított a Vidi

A 19 éves támadó nyolc bajnokin jutott eddig szóhoz, melyeken egy gólt szerzett.

Sejben Viktor 1996. június 4-én született Székesfehérváron, gyerekkorától kezdve a klub játékosa. U15-ös és U18-as csapatában is gólkirály volt. 2015 augusztusában mutatkozott be bajnokin a Vidi első csapatában a Ferencváros ellen. Második NB I-es meccsén gólt lőtt a DVTK-nak. Sejben szerződését most meghosszabbította a Videoton FC.

"Nagyon örülök, hogy a klub számol velem, szeretném meghálálni a bizalmat. A célom továbbra is az, hogy minél többször lehetőséget kapjak, és idővel alapemberré váljak a csapatban. Az, hogy a klub sajátnevelésű játékosa vagyok, még nagyobb motivációt jelent számomra minden egyes edzésen és meccsen, hiszen nagyon kötődöm a Vidihez. Az én történetem talán jó példaként állhat azok előtt a fiatal játékosok előtt, akik ma még valamelyik utánpótlás csapatban fociznak" - mondta Sejben Viktor.

„Üzenete is van Sejben Viktor szerződéshosszabbításának, érkezésem óta fontosnak tartom azt, hogy a klub értékeit kortól függetlenül megtartsuk. Külön öröm számomra, hogy ezúttal is egy sajátnevelésű játékossal tudtunk megegyezni a folytatásról. Sejbi egy nagyon tehetséges labdarúgó, akire még rengeteg komoly munka vár, hogy meghatározó játékossá nőhesse ki magát a Vidiben. Hogy ez mikor jön el, csak rajta múlik, én azt mondtam neki, hogy dolgozzon nagyon keményen és hozza nehéz helyzetbe a szakmai stábot akkor, amikor arról kell dönteni, hogy ő, vagy egy riválisa kezdjen a következő meccseken“ – nyilatkozta az aláírást követően sportigazgatónk, Kovács Zoltán.

(A Sejben Viktorral novemberben készített hosszabb interjúnkat ide kattintva olvashatja el.)

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek