hu en
2016. Április 03. 09:18  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
INTERJÚ
Fejes András: "Balszerencsés körülmények között veszítettünk"

Védőnk azt mondta, egy ilyen meccs után nagy szerencse az, hogy alig két és fél nappal később újra pályára léphetnek és javíthatnak.

"A Honvéd elleni bajnokinkat a játék képe és a kialakított helyzetek alapján több góllal kellett volna megnyernünk. Főleg az első félidőben adódott sok gólszerzési lehetőségünk, sajnos egy kivételével ezek kimaradtak, pedig két-három gólos előny birtokában nyugodtan mehettünk volna félidőben az öltözőbe, és nem hiszem, hogy onnan felállt volna a Honvéd. Nem így történt sajnos, végül pedig kifejezetten balszerencsés körülmények között elveszítettük a találkozót. Ami most számunkra szerencse, hogy nem kell újabb egy hetet a javítási lehetőségre várnunk, hiszen kedden este a DVSC ellen lépünk pályára. Óriási lökést adhat számunkra, ha sikerülne őket legyőznünk" -  nyilatkozta honlapunknak Fejes András.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek