hu en
2016. Március 31. 12:27  -  Gressó Gergely   -   Fotó: vidi.hu
Két válogatott mérkőzésen képviselte hazáját Stopira

A Zöld-foki Köztársaság legjobbjai Marokkó ellen léptek pályára.

Az elmúlt napokban az európai válogatottak a nyári Eb jegyében felkészülési mérkőzéseket játszottak, balhátvédünk, Stopira azonban két Afrikai Nemzetek Kupája-selejtezőn lépett pályára Marokkó ellen. A Zöld-foki-szigeteki hátvédet a két tétmeccsről kérdeztük, miután újra csatlakozott keretünkhöz.

„Sajnos mindkét mérkőzésen kikaptunk Marokkó ellen. Az első meccsen nem játszottunk úgy, ahogyan igazából tudunk, ennek ellenére voltak helyzeteink, de ezek rendre kimaradtak. A második mérkőzésen szerintem nagyon jó teljesítményt nyújtottunk, de a játékvezető és az asszisztensei... Nem szeretném azt mondani, hogy emiatt kaptunk ki, maradjunk annyiban, hogy egy tizenegyes és egy kiállítás után Marokkó már irányítani tudta a meccset. A mi válogatottunk néhány éve elég mélyről indult, de sok munkával ma már ott vagyunk a legmagasabban jegyzett afrikai válogatottak között. Ezért nagyon sokat küzdöttünk és a mai napig néha meg kell harcolni az ellenfelek mellett a külső körülményekkel is“ - mondta.

Stopira és csapattársai – többek között a volt Vidi-csatár, Zé Luis – jelenleg a csoport második, még továbbjutást érő helyén állnak.

„São Tomé és Príncipe és Líbia ellen zárjuk a csoportkört, van még esélyünk, úgyhogy mindent megteszünk majd azért, hogy ott legyünk az Afrikai Nemzetek Kupáján. Szükségünk lesz mind a hat pontra ahhoz, hogy 2017-ben Gabonban is bizonyítani tudjuk, hogy erős csapat a miénk“ - tette hozzá Stopira.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek