hu en
2016. Március 15. 10:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
A tervezettnél hamarabb is elkezdheti a rehabilitációs munka következő fázisát Danilovics

Kapusunk állapotáról dr. Kovács Tibor csapatorvos tájékoztatta honlapunkat.

"Danilovics a műtét után néhány napot otthon lábadozott, majd ezt követően csatlakozott a csapathoz - természetesen nem abban az értelemben, hogy együtt edz a többiekkel, de a csapat ritmusát elkezdte felvenni, ami azt jelenti, hogy amikor edzése van a Vidinek, akkor ő kijön a stadionba. A rehabilitáció első fázisa elkezdődött, a sebe pedig nagyon szépen gyógyul. Elképzelhetőnek tartom, hogy a tervezettnél hamarabb is elkezdheti a rehabilitációs munka következő fázisát" - nyilatkozta honlapunknak dr. Kovács Tibor csapatorvos.

"Nagyon jó a közérzetem, jól érzem magam, és örülök, hogy nap mint nap együtt lehetek a csapattal. Nem nézek már visszafelé, a sérülésem már a múlté, csak előre tekintek, és optimistán várom, hogy elkezdhessem a komolyabb rehabilitációs munkát" - árulta el honlapunknak Danilovics.

CÍMKÉK
Dr. Kovács Tibor Braniszlav Danilovics
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek