hu en
2016. Március 10. 12:30  -  Papp Brigitta   -   Fotó: vidi.hu
SZURKOLÓI
Szurkolói infók a Békéscsaba elleni bajnokira

A Pancho Aréna kapui és a jegypénztárak 13.30-kor nyitnak szombaton. Bérlettel nem rendelkező szurkolóinknak javasoljuk, hogy vásárolják meg elővételben belépőiket, lehetőleg ne induljanak el jegy nélkül.

Az OTP Bank Liga 25. fordulójában a Békéscsabát fogadjuk a Pancho Arénában szombaton, 15.30-tól. Négy fordulóval korábban ugyancsak Felcsúton játszottunk a lila-fehérekkel, akkor 1-1 lett a találkozó vége.  

Jegyvásárlás:

  • Az eddig megszokott módon, a VidiShopban klubkártya nélkül is megvásárolhatók a jegyek nyitvatartási időben.  
  • Székesfehérváron 10 helyen, országosan több mint 300 TEX partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatja). A TEX partnereknél klubkártya szükséges a jegyvásárláshoz. Részletes klubkártya információkért kattintson ide.
  • A Pancho Aréna pénztárai a mérkőzés napján, vagyis március 12-én 13.30-kor nyitnak, így a helyszínen is lehetőség nyílik jegyvásárlásra, de javasoljuk, hogy ne hagyják a meccsnapra a belépők megvásárlását!

A 14 év alatti gyermekeknek továbbra is ingyenes a belépés a hazai lelátókra, de technikai jegyet részükre is szükséges kiváltani.

Jegyárak 
Pancho Aréna - 2016 tavasz

Elővételben vagy online

Mérkőzésnapon

Teljes árú 1000 Ft 1 200 Ft
Kedvezményes (hölgy, diák, nyugdíjas) 500 Ft 700 Ft
Gyermek (14 év alatti) 0* Ft 0 Ft

* online jegyvásárlás nem lehetséges

 

Szurkolóink klubkártyával online is megvásárolhatják jegyüket a mérkőzésre, az alábbi linkre kattintva:

 

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét!

 

Szektorok:

A Pancho Aréna adottságainak köszönhetően a szektorok közel vannak a pályához, így minden ülőhelyről kiváló rálátás nyílik a játéktérre. Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a 2D és 2E szektorokat az ultra szurkolóink részére jelöltük ki, így azoknak, akik velük együtt szeretnének szurkolni, javasoljuk, hogy ide vásárolják meg bérletüket vagy belépőjüket. A családok számára azt javasoljuk, hogy a részükre kialakított 1B szektorba vegyenek jegyet. 

Kerekesszékkel érkező szurkolóink az 1. és 4. bejáraton tudják megközelíteni a számukra fenntartott helyeket.

Minden szektorban gazdag büféválasztékkal (üdítők, sör, sütemények, szendvicsek, forró italok) várjuk szurkolóinkat! 

A stadionban mindössze 6 hazai pénztár áll rendelkezésre, ezért a torlódások elkerülése érdekében javasoljuk, hogy mindenképpen elővételben vásárolják meg belépőiket. 

 

Parkolás:

A saját gépkocsival utazóknak felhívjuk a figyelmét, hogy a Pancho Arénában korlátozott mennyiségű parkoló áll rendelkezésre a hazai szurkolók személyautói számára, így kérjük, hogy a stadion környékén parkoljanak (javasoljuk a Fő utcáról megközelíthető Sportcsarnok parkolóját). Fontos tudni azt is, hogy a stadion mindössze egy főúton megközelíthető, így a mérkőzések előtt várhatóan forgalmi torlódások fognak kialakulni, ezért kérjük szurkolóinkat, hogy időben induljanak el a mérkőzésekre, vagy válasszák ingyenes buszjáratainkat, és mindenképpen elővételben váltsák meg jegyeiket! 

Különjáratok

A Békéscsaba elleni bajnoki találkozóra klubunk 4 szurkolói buszt tud indítani az alábbi férőhely lehetőségekkel:

  • A piros vonalon induló egyik járat 51 ülőhellyel és 22 állóhellyel, a másik 45 ülőhellyel rendelkezik. 
  • A kék vonalon indított egyik különbuszon ugyancsak 51 ülőhely és 22 állóhely, valamint a másikon 45 ülőhely áll rendelkezésünkre.

A buszokra ingyenes buszjeggyel lehet felszállni, amelyeket  a VidiShopban igényelhetnek szurkolóink név és telefonszám megadásával, valamint a mérkőzésre érvényes bérlet vagy jegy felmutatásával.

Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy azok is csak az ingyenes jegy birtokában utazhatnak a járatokon, akik nem Székesfehérváron, hanem valamelyik közbeeső megállóhelyen szállnak fel!

A különjáratok Székesfehérvárról, a Piac téri Munkaügyi Központ parkolójából indulnak március 12-én, szombaton 13.40-kor, a gyülekező 13.30-től lesz. 

A Pancho Arénától a meccs befejezését követően 30 perccel indulnak a buszok vissza Székesfehérvár felé. Kérjük, a visszafelé útra is őrizzék meg jegyeiket, amely a biztosítást nem tartalmazza. 

A Békéscsaba elleni találkozóra indított különjáratokra a buszjegyek a Piac téri ajándékboltban március 10-ig, csütörtökön 17 óráig igényelhetők.
A VidiShop nyitva tartási ideje:
Munkanapokon: 9.30 - 17.00 (EBÉDSZÜNET: 12.30 - 13.00)

CÍMKÉK
szurkolók 2015-2016 OTP Bank Liga NB I Videoton FC - Békéscsaba 1912 Előre
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek