hu en
2016. Február 16. 19:00  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
Trebotic a Vidi II keretével készül

Amennyiben a 25 éves horvát középpályás teljesítményével a szakmai stáb elégedett lesz az elkövetkező időszakban, visszatérhet az első csapathoz.

Dinko Trebotic 2014 nyarán igazolt Fehérvárra a Lokomotiva Zagreb csapatától, a 2014-2015-ös szezonban 28 bajnokin lépett pályára, melyeken 3 gólt szezett, tagja volt a tavalyi bajnokcsapatnak. Idén 4 bajnokin és 6 európai kupameccsen jutott szóhoz. Januárban a sérülése utáni rehabilitációt végezte. Februárban már a többiekkel edzett.

A Vidi szakmai stábjának döntése alapján a középpályás az elkövetkező időszakban a Vidi II keretével folytatja a felkészülést. Treboticnak a későbbiekben lesz lehetősége visszakerülni az első csapat keretéhez.   

CÍMKÉK
Dinko Trebotic
Hírek
Dinko Trebotic távozik a Viditől 2016. Július 12.

Klubunk és a horvát középpályás közös megegyezéssel bontott szerződést.

Trebotic és Oliveira Münchenbe utazott egy specialistához 2016. Január 20.

Mindkét játékosunk minimál invazív beavatkozáson esik át Németországban.

Trebotic: "Nagyon nehéz mérkőzés vár ránk a DVTK otthonában" INTERJÚ @ 2015. Július 31.

Horvát középpályásunk - aki csütörtökön ünnepelte 25. születésnapját - azt is elárulta, bízik benne, hogy remek hangulatban kerül megrendezésre a szombati bajnoki.

Trebotic: "Várjuk már az első edzőmeccsünket, de egyelőre az eredmény még másodlagos" 2015. Június 24.

Horvát középpályásunktól azt is megtudtuk, hogy a szerdai meccsnapon is ugyanúgy vezényel edzést délelőtt a szakmai stáb a játékosoknak, mint a hét összes többi napján.

Trebotic: "Boldog vagyok, hogy olyan klubban játszhatok, amely komoly célokért küzd" INTERJÚ @ 2015. Június 09.

Horvát játékosunktól azt is megtudtuk, hogy pályafutása első bajnoki címét nyerte meg a Vidivel, amit sosem fog elfelejteni.

És egyébként, hogy élsz? - Villámkérdések Dinko Treboticnak INTERJÚ @ 2015. Május 26.

Rovatunkban nem kizárólag a labdarúgással, a meccsekkel kapcsolatban kérdezzük játékosainkat, hanem a mindennapi életükre, szokásaikra vagyunk kíváncsiak, vagyis olyan dolgokra, amelyek a munka vagy a tanulás mellett mindannyiunk életében fontos szerepet játszanak.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek