hu en
2016. Február 01. 21:00  -  Videoton FC   -   Fotó: puskasakademia.hu/Takács József
Szurkolói információk - Pancho Aréna

2016 tavaszától a felcsúti Pancho Aréna a Vidi első csapatának hazai pályája, itt kerülnek megrendezésre a hazai bajnoki és Magyar Kupa mérkőzések. A változásokkal kapcsolatosan az alábbiakban szeretnénk tájékoztatni szurkolóinkat.

Tisztelt Szurkolóink!

A Videoton FC 2015 decemberében játszotta utolsó bajnoki mérkőzését a Sóstói Stadionban a rekonstrukció megkezdése előtt. A tervek szerint 2017 nyarán elkészülő, új stadionról az alábbi linken olvashatnak részletes információkat.

A rekonstrukció, várhatóan másfél éves időtartama alatt (a 2015/2016-os szezon tavaszi, illetve a 2016/2017-es őszi és tavaszi szezonjában is) a felcsúti Pancho Aréna lesz a Vidi első csapatának hazai pályája, itt kerülnek majd megrendezésre a hazai bajnoki és Magyar Kupa mérkőzések.
 

A Pancho Aréna:

   
  Pancho Aréna képgalériánk megtekintéséhez kattintson a képre  


A Felcsúton található, Makovecz Imre által tervezett Pancho Aréna Magyarország egyik legújabb és legmodernebb stadionja, amely 2014. április 21-én került átadásra. A 3964 főt befogadó létesítmény lelátóin különleges élményben lehet része a látogatóknak, hiszen a méretének és a jó akusztikai adottságoknak, valamint a két óriáskivetítőnek köszönhetően igazi aréna-hangulatot élhetnek át a rangadókon szurkolóink.
 

Megközelítés:


A Pancho Aréna Felcsút fő utcáján helyezkedik el.

  • Székesfehérvárról:
    A legegyszerűbben és a legrövidebb idő alatt a 811-es úton Lovasberény, Vértesacsa és Alcsútdoboz érintésével juthatnak el szurkolóink a Pancho Arénához (8086 Felcsút, Fő utca 176.). Személygépkocsival utazóknak ezt az útvonalat, illetve a Sportcsarnok melletti parkolót javasoljuk igénybe venni. 
  • Az M1-es autópályáról:
    A 39-es (Bicske) kijáratánál kell lehajtani, ahonnan végig ki van táblázva a Pancho Aréna (kb. 4km távolság a lehajtótól)

A saját gépkocsival utazóknak felhívjuk a figyelmét, hogy a Pancho Arénában nagyon korlátozott mennyiségű parkoló áll rendelkezésre a hazai szurkolók személyautói száma, így kérjük, hogy a stadion környékén parkoljanak (javasoljuk a Fő utcáról megközelíthető Sportcsarnok parkolóját). Fontos tudni azt is, hogy a stadion mindössze egy főúton megközelíthető, így a mérkőzések előtt várhatóan forgalmi torlódások fognak kialakulni, ezért kérjük szurkolóinkat, hogy időben induljanak el a mérkőzésekre, vagy válasszák ingyenes buszjáratainkat, és mindenképpen elővételben váltsák meg jegyeiket! (VidiShop, TEX hálózat, internet) 
 

KEDVEZMÉNYES AJÁNLAT VIDI-SZURKOLÓKNAK!

Főszponzorunknak köszönhetően szurkolóink Vidis arculatú MOL Green Kártyát igényelhetnek, amellyel 7 Ft/Liter árengedményt kapnak a 95-ös benzin és a normál gázolaj árából az összes magyarországi Green törzskúton. A részletekért kattintson ide.

 

Busz-különjáratok:

A Videoton FC, elősegítve a szurkolók kényelmét, buszjáratokat indít Székesfehérvárról Felcsútra, kifejezetten a mérkőzésekre. A buszokra ingyenes buszjeggyel lehet felszállni, amelyeket a mérkőzések hetében, a VidiShopban igényelhetnek szurkolóink, a mérkőzésre érvényes bérlet vagy jegy felmutatásával. A különjáratok Székesfehérvárról, a piac téri Munkaügyi Központ parkolójából indulnak, a meccs kezdési időpontja előtt 1óra 15 perccel, a menetidő kb. 50 perc. A Pancho Arénából, a meccs befejezését követően 30 perccel indulnak a buszok vissza, Székesfehérvár felé. A különjáratokra csak érvényes, ingyenes jeggyel lehet felszállni. 

Szektorok:

A Pancho Aréna adottságainak köszönhetően a szektorok közel vannak a pályához, így minden ülőhelyről kiváló rálátás nyílik a játéktérre. Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a 2D és 2E szektorokat az ultra szurkolóink részére jelöltük ki, így azoknak, akik velük együtt szeretnének szurkolni, javasoljuk, hogy ide vásárolják meg bérletüket vagy belépőjüket. A családok számára azt javasoljuk, hogy a részükre kialakított 1B szektorba vegyenek jegyet. 

Kerekesszékkel érkező szurkolóink az 1. és 4. bejáraton tudják megközelíteni a számukra fenntartott helyeket.

Minden szektorban gazdag büféválasztékkal (üdítők, sör, sütemények, szendvicsek, forró italok) várjuk szurkolóinkat! 

A stadionban mindössze 6 hazai pénztár áll rendelkezésre, ezért a torlódások elkerülése érdekében javasoljuk, hogy mindenképpen elővételben, a meccsnapi árnál kedvezőbb áron vásárolják meg belépőiket. Váltsa ki klubkártyáját Ön is minél előbb a gyorsabb bejutás érdekében! További klubkártya információk itt olvashatók

Jegyvásárlás:

A Pancho Arénába költözéssel egyidejűleg a Videoton FC is csatlakozott az MLSZ és a TEX Hungary Kft. által üzemeltetett országos, központi jegyértékesítő rendszerhez, amelynek köszönhetően még kényelmesebbé válik a jegyek megvásárlása:

  • az eddig megszokott módon, a VidiShopban is megvásárolhatók a jegyek,
  • Fehérváron 10 helyen, országosan több mint 300 TEX partnerirodában lesznek kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatja),
  • A legkényelmesebben és legolcsóbban interneten, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet jegyeket vásárolni. Az internetes vásárláshoz klubkártya vagy futballkártya szükséges. Váltsa ki klubkártyáját minél előbb a kényelmes bejutás érdekében, a klubkártya információk itt olvashatók
  • a Pancho Aréna pénztárai a bajnoki meccsek előtt 2 órával, Magyar Kupa mérkőzések előtt 1 órával nyitnak, így a helyszínen is lehetőség nyílik a belépők megvásárlására, de javasoljuk, hogy ne hagyják a meccsnapra a belépők megvásárlását!

 

Bérletvásárlás - olcsóbb és gyorsabb belépés!

A tavaszi szezonra szóló bérleteket február 8-tól március 4-ig, az alábbiak szerint vásárolhatják meg szurkolóink. A VidiShop két héten keresztül módosított nyitvatartással segíti szurkolóinkat, hogy minél kényelmesebben juthassanak belépőikhez. 

10%-kal olcsóbb vásárlás a VidiShopban és partnereinknél
Bérlettulajdonosaink 10%-kal olcsóbban vásárolhatnak a VidiShopban, illetve igénybe vehetik a klub és az elfogadóhelyek által nyújtott kedvezményeket is. Az elfogadóhelyek pontos nevét és címét megtalálja ide kattintva!

A VidiShop hétfőtől péntekig 9:30-tól 17.00-ig tart nyitva, ebédszünet 12:30-tól 13:00-ig. 

Tourinform iroda (Oskola utca 2-4., Hiemer-ház)
- Hétfőtől-péntekig 9:00-18:00
- Szombaton 9:00-13:00


Bérlet- és jegyárak:

* online jegyvásárlás nem lehetséges

 

A tavaszi bérletek érvényesek a hazai OTP Bank Liga (bajnoki) mérkőzésekre és a hazai Magyar Kupa-mérkőzésekre is.


Klubkártya:

A Videoton FC hazai mérkőzéseire – ahogy eddig sem – a Pancho Arénában sem kötelező a klubkártya jegyvásárlás esetén. Ettől függetlenül azt javasoljuk szurkolóinknak, hogy váltsák ki a klubkártyát, ugyanis jelentősen gyorsabbá és kényelmesebbé válik a jegyvásárlás a pénztáraknál és online vásárlás esetén, illetve egyes idegenbeli meccseken és a válogatott mérkőzésein szükség lehet rá. Részletes klubkártya információkért kattintson ide.


Parkolás:

A saját gépkocsival utazóknak felhívjuk a figyelmét, hogy a Pancho Arénában nagyon korlátozott mennyiségű parkoló áll rendelkezésre a hazai szurkolók személyautói száma, így kérjük, hogy a stadion környékén parkoljanak (javasoljuk a Fő utcáról megközelíthető Sportcsarnok parkolóját). Fontos tudni azt is, hogy a stadion mindössze egy főúton megközelíthető, így a mérkőzések előtt várhatóan forgalmi torlódások fognak kialakulni, ezért kérjük szurkolóinkat, hogy időben induljanak el a mérkőzésekre, vagy válasszák ingyenes buszjáratainkat, és mindenképpen elővételben váltsák meg jegyeiket! 

A Pancho Aréna nem csak a Vidi mérkőzésein várja látogatóit: járja be Magyarország és Európa egyik legszebb futballközpontját! A Puskás Akadémia körúton szurkolóink megtekinthetik a stadion különleges és exkluzív helyiségeit a díszpáholytól az öltözőig, a sajtótájékoztató-teremtől az elnökségi tárgyalóig. További részleteket ide kattintva olvashat.


SZERETETTEL VÁRJUK SZURKOLÓINKAT 2016 TAVASZÁN, A PANCHO ARÉNÁBAN!

CÍMKÉK
Pancho aréna
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek