hu en
2016. Január 04. 11:10  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
Elkezdte a 2016-os évet a Vidi

A játékosok hétfő reggel találkoztak a CMed Rehabilitációs Központban a téli szünetet követően.

Január 4-én reggel a keret minden tagja orvosi vizsgálatra volt hivatalos a CMed Rehabilitációs és Diagnosztikai Központba. A napi programban vérvétel, fül-orr-gégészeti, fogászati és kardiológiai vizsgálat szerepelt. 

"A megszokott protokoll szerint kezdtük az évet. A játékosokon elvégeztük a biztonságos sportoláshoz szükséges vizsgálatokat, majd az eredményeket kiértékeljük, és ezek ismeretében folytatjuk a munkát a további felmérésekkel. Mindez elengedhetetlen ahhoz, hogy az edzőtábor előtt a szakmai stáb pontosan tisztában legyen minden játékos állapotával" - nyilatkozta Kovács Tibor csapatorvos a vidi.hu-nak.

Kedden és szerdán teljesítménydiagnosztikai vizsgálatok szerepelnek a programban, csütörtöktől pedig napi két edzéssel készül a csapat a tavaszi szezonra.

A téli felkészülést nem az első csapattal kezdi Mirko Ivanovszki. A Vidi II támadója, az NB III-ban ősszel 10 találatig jutó Paudits Patrik viszont lehetőséget kap a bizonyításra a szakmai stábtól a következő hetekben.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek