hu en
2015. December 30. 08:00  -  Papp Brigitta   -   Fotó: vidi.hu
Heffler Tibor: „Bennünk van a bizonyítási vágy"

Védőnk azt is kiemelte, a szezon végére újra egységes lett a csapat.

„A szezon vége egyértelműen sokkal sikeresebb volt, mint az indulás, hiszen feljöttünk egészen a harmadik helyig. Voltak nehéz pillanataink, az edzőváltások mindenképpen ezek közé sorolhatók. Egy csapat életében sosem könnyű, ha új vezetőedző érkezik, ilyenkor mindig alkalmazkodnunk kell egy új stílushoz, egy új rendszerhez, új koncepcióhoz. Ugyanakkor úgy látom, hogy Horváth Ferencnek olyan homogén egységgé sikerült gyúrnia a csapatot, ami ütőképes és eredményes lehet. Természetesen én is próbálok folyamatosan fejlődni, és megragadni a lehetőségeket, amikor bizonyíthatok.

Családi körben, pihenéssel töltöttem az ünnepeket, és most már újult erővel várom, hogy nekivágjunk a tavasz szezonnak. Remélem, még sikeresebbek leszünk, hozzuk majd a meccseinket, és a tabellán is előrébb lépünk. A bajnokság mellett a Magyar Kupa győzelem is mindenképpen fontos cél a félév során. Szerintem a csapatban is benne van a bizonyítási vágy, próbálunk majd maximálisan teljesíteni.” – mondta el Heffler Tibor a vidi.hu érdeklődésére.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek