hu en
2015. December 14. 15:45  -  Acsai N. Ferenc   -   csakfoci.hu   -   Fotó: vidi.hu
RÓLUNK ÍRTÁK
Gyurcsó a forduló válogatottjában, Géresi a hétvége legjobb cseréje

A klubtól télen búcsúzó szélső és a Paks ellen élete első NB I-es gólját szerző fiatal játékos képviselik a Vidit a 19. forduló álomcsapatában.

Az OTP Bank Liga 19. fordulója után is megválasztotta a csakfoci.hu a játéknap legjobb csapatát, melybe ezúttal két Vidi-játékos, Gyurcsó Ádám és Géresi Krisztián került be.

"Kiválóan sikerült a fehérvári búcsúmérkőzése. Ezúttal is aktív volt, bátran lőtt kapura és kiosztott egy gólpasszt" - írják Gyurcsóról.

"A 21 éves játékos egyszer már volt nálunk a hét cseréje, most első élvonalbeli góljával érdemelte ki újra ezt a titulust. Ezúttal negyedórát kapott Horváth Ferenctől, de ez is elég volt neki, hogy eldöntse a Paks elleni mérkőzést" - méltatják Géresit.

A 19. forduló válogatottja

Nagy G. (Vasas) - Heris (Újpest), Litauszki (Újpest), Debreceni (Vasas) - Gyurcsó (Videoton FC), Németh M. (Haladás), Zsidai (Debrecen), Hazard (Újpest), Halmosi (Haladás) - Diagne (Újpest), Horváth Zs. (Debrecen)

A hét cseréje: Géresi Krisztián (Videoton FC)

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek