hu en
2015. December 11. 16:00  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
INTERJÚ
Danilovics: "Csak a győzelemben gondolkodunk"

Kapusunk szerint az egyik legmasszívabb csapat a mezőnyben a Paks, de az utolsó sóstói meccsen be kell gyűjtenünk a három pontot.

"Az elmúlt öt bajnokinkból négyet megnyertük, mondhatjuk, hogy nincs rossz formában a csapat. Szerencsére nekem is jól ment a játék az előző meccseken, azonban ez már a múlt, amire ugyan lehet építeni, de ezek az eredmények a Paks elleni meccsen nem sokat számítanak majd. Mindent meg kell tennünk, hogy szépen zárjuk ezt a félévet, hiszen ha nyerünk, és más pályákon is nekünk kedvező eredmény születik, akár a második helyen is telehetünk, ami nagyszerű lenne, főleg azok után, ahogy indult ez a szezon. A Paks egy rendkívül masszív csapat, nagyon nehéz feltörni a védelmét, ezt a nyári meccsen is tapasztalhattuk, amikor hiába támadtuk végig a találkozót, végül kikaptunk. Nehéz feladat előtt állunk, de csak a győzelemben gondolkodunk. Remélem, sok szurkoló kilátogat majd, és a Paks legyőzésével búcsúztatjuk a Sóstói Stadiont" - mondta a vidi.hu-nak Braniszlav Danilovics.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek