hu en
2015. November 15. 12:12  -  Gressó Gergely   -   Fotó: vidi.hu
Fontos szurkolói információk a Magyarország-Norvégia válogatott mérkőzésre

A mérkőzést rendező MLSZ arra kér minden szurkolót, hogy időben, személyazonosító okirattal, vagy szurkolói kártyával érkezzen a sorsdöntő találkozó helyszínére.

Minden egyes szurkoló személyazonosságát megvizsgálják a holnapi Magyarország-Norvégia Európa-bajnoki pótselejtező előtt a biztonsági szolgálat tagjai, így az MLSZ mindenkit arra kér, hogy időben érkezzen meg a Groupama Aréna közelébe. A magyar válogatott - amelynek soraiban akár Juhász Roland, Lang Ádám, Kleinheisler László és Kovács István is szerepet kaphat - az idegenbeli siker után 20:45-kor fogadja a norvégokat.

A párizsi terrortámadás árnyékában a megszokottnál szigorúbb biztonsági intézkedésekre kell számítani a vasárnap esti magyar-norvég mérkőzésen. A Groupama Aréna kapui a meghirdetettnél korábban, 18:15 órakor nyitnak ki, a nézők biztonsága érdekében, a beléptetésnél a jegyeket minden esetben összevetik a személyi azonosító okmányokkal (ez a hivatalos okmányok mellett szurkolói kártya is lehet). A fentiek miatt lényegesen megnövekszik a beléptetés ideje, ezért arra kérjük a szurkolókat, érkezzenek időben a stadionhoz. Fontos, hogy senki se próbálkozzon más jegyével belépni, mert azokat, akik nem saját névre szóló belépővel próbálnak a stadionba bejutni, a biztonsági személyzet átadja a rendőrségnek. 

Javasoljuk, hogy a szigorú ellenőrzések miatt, lehetőség szerint, senki ne vigyen be a lelátóra magával táskát. Felhívjuk a figyelmet, hogy a mérkőzés során, vagy a lefújás után a pályára lépni tilos, ezt a jogszabályok szigorúan büntetik! 

Az európai szövetség, az UEFA hivatalos közleményben fejezte ki együttérzését Franciaország felé a párizsi terrortámadások kapcsán, és egyben megerősítette, hogy a következő napokban minden tervezett mérkőzést megrendeznek. 

"Az UEFA-t sokkolták és mélyen elszomorították a Párizsban történt tegnap esti tragikus események, ezúton fejezzük ki támogatásunkat és szolidaritásunkat Franciaország és a szörnyű cselekményben érintettek felé" - áll az európai szövetség kommünikéjében. 

Az UEFA versenyrendszerében megrendezett mérkőzések egyperces néma megemlékezéssel kezdődnek, a játékosok gyászszalaggal a karjukon lépnek pályára. A magyar kormány vasárnapra nemzeti gyásznapot rendelt el, a Groupama Arénában ennek megfelelő körülmények között várják a szurkolókat a pótselejtezőre. 

A Magyarország-Norvégia Eb-pótselejtező előtti gyászszünettel a párizsi áldozatok mellett a napokban tragikusan fiatalon elhunyt válogatott kapusra, Fülöp Mártonra, valamint az Aranycsapat keretének tagjára, Várhidi Pálra is emlékeznek.

CÍMKÉK
válogatott Kleinheisler László Kovács István Juhász Roland Lang Ádám
Hírek
InStat: a Vidi uralja a hétvége csapatát STATISZTIKA @ 2016. November 07.

Feczesin, Fiola, Juhász, Kovácsik, Nego és Scsepovics is bekerült a legjobbak közé. Feczesin ráadásul az első játékos a szezonban, aki másodszor is 400-as index fölött teljesített.

Juhász Roland adta át a jótékonysági licit nyereményeit 2016. November 07.

Egy eredeti dedikált Vidi-mez, és egy szintén eredeti dedikált adidas mérkőzéslabda talált gazdára, 92071 forint gyűlt össze.

Válogatott: Juhász Roland és Fiola Attila csatlakozik a kerethez 2016. November 03.

Csapatkapitányunk a Svédország elleni mérkőzésen búcsúzik a nemzeti csapattól, Fiola Attilára a két nappal korábban esedékes, Andorra elleni vb-selejtezőn is számít Bernd Storck.

Kovács István: "Örülök a győzelemnek, amiért jöttünk, azt elértük" INTERJÚ @ 2016. Október 26.

Középpályásunk értékelt a lefújás után.

Három Vidi-játékos is bekerült a forduló álomcsapatába 2016. Október 24.

Szolnoki Roland a szezon legmagasabb osztályzatát kapta a balhátvédek közül. Rajta kívül Juhász Roland és Anel Hadzic is ott van a 13. forduló legjobbjai között az nso.hu összeállításában.

InStat: 3+1 Vidi-játékos a szezon első harmadának álomcsapatában RÓLUNK ÍRTÁK @ 2016. Október 13.

Loic Nego, Paulo Vinícius és Juhász Roland mellett a már a francia első osztályban futballozó, de korábban csapatunkat erősítő Lang Ádám is helyet kapott a legjobbak között.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek