hu en
2015. November 09. 10:27  -  Papp Brigitta   -   Fotó: vidi.hu
UTÁNPÓTLÁS
Továbbra sem talált legyőzőre U15-ös lány csapatunk – utánpótlás eredmények

Veretlenül folytatja menetelését U15-ös lány csapatunk, az U15-ös fiúk pedig döntetlent értek el az MTK akadémistái ellen. 

Az U15 lányok soron következő bajnoki tornáját ezúttal Szigetszentmiklóson tartották. A házigazdák ellen 2-0-ra, a Kelen FC ellen 5-0-ra, a Dorog ellen 2-0-ra, a Puskás Akadémia csapata ellen pedig 3-0-ra győztek, így a 15 éves lányok továbbra is veretlenül menetelnek a bajnokságban. „Ezúttal is is nagy fölénnyel, meggyőzően játszottunk, a lányok élvezik a sikert, ügyesen és lelkesen futballoznak. Külön öröm, hogy minden héten stabil kerettel tudunk kiállni. A jövőben szeretnénk olyan tornákra benevezni, illetve olyan edzőmérkőzéseket szervezni, ahol még erősebb ellenfelek ellen is megmérettethetjük magunkat” – emelte ki Csrepka Tamás, a csapat edzője. 

Az U17-es lányok a Pápai ELC ellen 2-2-es döntetlen értek el, a mérkőzésen Szabó Bernadett, Trampler Kinga volt eredményes a Vidiből. Ezen a hétvégén NB II-es női csapatunk begyűjtötte a szezon második vereségét, a PMFC-től 4-2-re kaptak ki. Mindkét találatunkat Trampler Kinga szerezte.

A fiúk mezőnyében az U19-esek szoros és fordulatos mérkőzésen egy góllal maradtak alul a ZTE ellen. A 3-2-es végeredményhez a Viditől Szekeres Marcell két találattal járult hozzá.
Ugyancsak a zalaegerszegiek ellen lépett pályára U17-es és U16-os csapatunk is. A 17 évesek Szentiványi Szabolcs Balázs góljával 5-1-es, az U16-osok pedig 2-0-s vereséget szenvedtek.

Az U15-ösök az MTK akadémiai csapatával mérkőztek, és hátrányból, Szabó Bálint találatával 1-1-es döntetlent értek el. „A hozzáállással, a mutatott játékkal, főleg a második félidőben nagyon meg voltam elégedve. A mérkőzés képe alapján a végeredmény reális, de a második játékrész végén Kojnok révén nekünk volt meccslabdánk, ami végül sajnos kimaradt. Pozitív az elmúlt mérkőzésekhez képest, hogy a védelem egyre ügyesebb, és kimondottan kevés hibával hozta le ezt a meccset. Az MTK volt a harmadik akadémiai csapat, aki ellen vesztett állásból jöttünk vissza, ami tükrözi, hogy mentálisan és kondicionálisan is jó úton járunk” – értékelte a mérkőzésen látottakat Vajda Gusztáv, az U15-ös csapat edzője.

Az U14-esek ugyancsak az MTK ellen léptek pályára, és 4-1-es vereséget szenvedtek. A szépítő gólunkat Hajdinger Raul Zoltán szerezte.

CÍMKÉK
utánpótlás Csrepka Tamás Vajda Géza Gusztáv
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek