hu en
2015. Október 27. 09:00  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
SPORI
Solymosi Péter dirigál a Haladás elleni Magyar Kupa-meccsen

A veszprémi játékvezetővel már negyedszer találkozunk ebben a szezonban.

Meccs center Szombathelyi Swietelsky-Haladás FC - Videoton FC Magyar Kupa,
4. forduló
2015. Október 28. 18:00

A 41 éves Solymosi Péter 20 éve, 1995-ben tett játékvezetői vizsgát, és 1997 őszén egy Várpalota – Badacsonytomaj ifjúsági mérkőzésen debütált. Hamar tagja lett az NB III-as játékvezetői keretnek, majd másfél év múlva besorolást kapott az országos keretbe, ahol először NB II-es, aztán NB I/B-s csapatok mérkőzéseit dirigálta.

A nemzeti bajnokság első osztályában 2000 őszétől tevékenykedik, 2002-ben vezette első meccsét, egy MTK – Matáv FC Sopron mérkőzést. A 2014-15-ös idényben az év legjobb játékvezetőjének választották.

Solymosival az elősző szezonban kétszer találkoztunk, Nyíregyházán 2-0-ra nyertünk, míg a PMFC-t hazai pályán 4-0-ra győztük le. A 2015-16-os idényben eddig három bajnokit vezetett nekünk, az elsőn a Haladás 1-0-ra nyerni tudott a Sóstói Stadionban, a másodikon 2-1-re kaptunk ki a Vasas otthonában, a harmadikon 3-0-ra vertük az Újpestet.

A Haladás elleni szerdai kupameccsen a két asszisztens Berettyán Péter és Horváth Róbert lesz, a tartalék játékvezetői teendőket Berke Balázs látja majd el.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek