hu en
2015. Október 26. 15:53  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
OTP BANK LIGA
November 7-e helyett december 2-án játszunk a Fradi ellen

A válogatott Eb-pótselejtezői miatt elhalasztotta az OTP Bank Liga 15. fordulóját az MLSZ.

Magyarország Norvégiával játszik Eb-pótselejtezőt november 12-én (csütörtökön Oslóban) és 15-én (vasárnap Budapesten). Hogy a válogatott tagjai minél több időt készülhessenek együtt, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Versenybizottsága úgy döntött, hogy az első találkozót megelőző bajnoki fordulót elhalasztja, és az eredetileg november 7-re kiírt játéknap mérkőzéseit december 2-án rendezik. A Ferencváros - Videoton FC bajnokira tehát december első szerdáján kerül sor. A forduló meccseinek pontos kezdési időpontját később jelöli ki az MLSZ.

Az eredeti menetrend szerint a Magyar Kupa 5. fordulójának első mérkőzéseit rendezték volna december 2-án, amit így február 10-re toltak. Vagyis ha továbbjutunk a Haladás ellen a Magyar Kupában, a negyeddöntők már 2016-ban lesznek.

  

CÍMKÉK
válogatott ftc 2015-2016 OTP Bank Liga NB I Ferencvárosi TC - Videoton FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek