hu en
2015. Szeptember 30. 11:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Pajovics újabb sikeres műtéten van túl

Dr. Kovács Tibor csapatorvos tájékoztatta honlapunkat kapusunk állapotáról.

A hét elején, a játékostársak nagy örömére, ismerős arc tűnt fel a Vidi edzésén. Augusztusban súlyos koponyasérülést szenvedő kapusunk, Filip Pajovics úgy tűnik, remekül halad a rehabilitációval. Néhány nappal ezelőtt újabb sikeres műtéten esett át, ezúttal az Amerikai úti Idegsebészeten, a rekonstrukciós beavatkozás Dr. Vitanovics Dusán idegsebész végezte el. Pajovicsot még múlt héten hazaengedték, és a következő hetekben székesfehérvári otthonában pihen. Dr. Kovács Tibor csapatorvos azt mondta, Pajovics teljes értékű életet tud élni, néhány hét múlva pedig elkezdheti a rehabilitációs edzéseket is.

"Múlt hét kedden operáltak meg ismét, ezúttal a fővárosban. Néhány napot kellett a kórházban maradnom, de a hétvégét már Székesfehérváron tölthettem. Jó a közérzetem, és az orvosok is úgy ítélték meg, hogy jó ütemben halad a gyógyulásom. Persze már nagyon hiányzik a mozgás, de még türelmesnek kell lennem. Ugyanakkor nagyon várom már, hogy ismét együtt készülhessek a csapattársakkal" - mondta a vidi.hu-nak Filip Pajovics, aki minden nap kilátogat a Vidi edzésére.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek