hu en
2015. Szeptember 29. 13:11  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Juhász Roland ismét teljes értékű munkát végez

A Puskás FC elleni játéka azonban még kérdéses, a hét második felében dől el, hogy tudja-e vállalni a játékot válogatott védőnk.

Juhász Roland a Magyarország - Románia Eb-selejtező első félidejében sérülés miatt cserét kért, és ezt követően el sem utazott a néhány nappal később megrendezésre kerülő Észak-Írország - Magyarország válogatott meccsre. Az elmúlt hetekben rehabilitációs munkát végzett Purger Szilárd fizióterapeuta felügyelete mellett. Csapatorvosunk jó hírekkel szolgált válogatott védőnk állapotával kapcsolatban.

"Juhász Roland a héten már ismét teljes értékű munkát végez, és együtt készül a csapattal. Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a válogatott orvosi stábjával is. Az, hogy a szombati Puskás FC elleni bajnokin pályára tud-e lépni, a hét második felében derül ki" - nyilatkozta honlapunknak dr. Kovács Tibor.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek