hu en
2015. Augusztus 29. 10:17  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Szolnoki Roland: "Az utóbbi két-három mérkőzésen biztató dolgokat lehetett már felfedezni a játékunkban"

Fiatal védőnk azt is elárulta, hogy nagyon fontos, hogy vasárnap este mi szerezzük meg az első gólt, mert az egy gátat szakíthat át a csapatban.

"Nehéz mérkőzésre számítunk vasárnap este. A DVSC-t senkinek nem kell bemutatni, az elmúlt években elért eredményeik önmagukért beszélnek. Nekünk azonban a mostani helyzetben csak magunkkal kell foglalkoznunk. Az utóbbi két-három mérkőzésen biztató dolgokat lehetett már felfedezni a játékunkban. Sikerült gólhelyzetekig eljutnunk, sajnos azonban még abban a szériában vagyunk, amikor a labda kifelé pattan, de nap mint nap azért dolgozunk, hogy ez megforduljon, és végre a szerencse is mellénk álljon. A Lech Poznan elleni visszavágón is sikerült ugyan a meccset kézben tartanunk, de sajnos a gól továbbra is hiányzik a játékunkból. Végig nagyon koncentráltan kell játszanunk. Biztos, hogy ezúttal is lesznek helyzeteink, döntő fontosságúnak tartom, hogy mi szerezzük meg az első gólt, mert akkor úgy érzem, egy gát szakadhat bennünk át, és sikerülhet itthon tartanunk a nagyon értékes 3 bajnoki pontot" - nyilatkozta honlapunknak Szolnoki Roland.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek