hu en
2015. Augusztus 22. 13:23  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Fejes András: "Nem vagyunk rosszabb futballisták, mint néhány hónappal ezelőtt"

Védőnk, aki korábban az MTK-ban is futballozott, elárulta, hogy egy nagyon balszerencsés szériában van a csapat, de bízik benne, hogy az MTK ellen sikerül ebből kilábalni.

"A nyáron új edző érkezett az MTK-hoz, és úgy látom, valamelyest változott a csapat játéka. Már nem annyira jellemző rájuk a klasszikus MTK-s passzolós foci, inkább Torghellét próbálják hosszú, magas labdákkal megjátszani. Mindenképp szoros meccsre számítok az MTK ellen. Számunkra életbevágóan fontos, hogy begyűjtsük a 3 pontot, ugyanakkor gondolom a fővárosi együttes is mindent megtesz azért, hogy ne kapjanak ki. Most megint sorozatban játsszuk a fontos és nehéz mérkőzéseket. Csütörtökön este Poznanban léptünk pályára, vasárnap az MTK következik, majd jövő héten visszavágó a lengyelek ellen, és a DVSC elleni rangadóval zárul ez az időszak jövő vasárnap. Nagyon fontos, hogy nem szabad görcsösen pályára lépnünk, hiszen akkor még nehezebb dolgunk lenne. Nem arról van szó, hogy rosszabb futballisták lennénk most, mint néhány hónappal ezelőtt. Egyszerűen egy roppant balszerencsés szériában vagyunk. A győzni akarással eddig sem volt gond, sajnos a góllövéssel hadilábon állunk, de bízom benne, hogy most, hogy Feczesin Robi ismét teljesen egészséges, újra jönni fognak a gólok" - nyilatkozta honlapunknak Fejes András.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek