hu en
2015. Augusztus 20. 13:16  -  Papp Brigitta   -   Fotó: vidi.hu
JÁTÉK
Ismét megnyerhetik a csapat által dedikált mezt, vagy a hét vidis ajándék egyikét Facebook játékunkon!

Naponta jelentkező játékunkon a hét szerencsés napi nyertes egyike még egy exkluzív ajándékkal is gazdagodhat a hazai Európa liga mérkőzés napján.

Pénteken induló játékunkban minden nap 9 órakor egy kvíz kérdést teszünk fel hivatalos Facebook oldalunkon. A helyes választ beküldők közül pedig 15 órakor kisorsoljuk azt a szerencsés napi nyertest, aki egy vidis ajándékkal lesz gazdagabb.

Augusztus 27-én, a KKS Lech Poznan Európa liga rájátszás visszavágójának napján ráadásul a napi nyereményen felül még egy sorsolásra is sor kerül. A korábbi hét szerencsés győztes egyike megkaphatja a saját nevével feliratozott, és a csapat által is dedikált EL mezt!

Érdemes lesz tehát folyamatosan követni Facebook oldalunkat, hiszen nem csak a napi kérdéseket, hanem a nyertesek nevét is ott tesszük közzé.

CÍMKÉK
játék
Hírek
Gyurcsó Ádámtól vehette át a mezt BL játékunk győztese 2015. Július 31.

Bali Péter, a The New Saints elleni, első hazai BL mérkőzésre hirdetett játékunk nyertese egyik kedvencétől vehette át a dedikált mezt.

A Vidi kreatív pályázatának legjobbjai átvették nyereményüket JÁTÉK @ 2015. Május 30.

Játékunk nyertesei Fejes Andrástól kapták meg ajándékaikat.

Az utolsó kupadöntő - nézze együtt legendáinkkal az UEFA-Kupa menetelés jubileumára készült filmet 2015. Május 21.

A nagy sorozat 30. évfordulójára készült dokumentumfilm a pénteki díszbemutatót követően, még négy alkalommal ingyenesen lesz megtekinthető a Barátság Moziban. Játsszon velünk Facebook oldalunkon, és nyerjen páros belépőt a gálaestre!

45 nap, közel 10 ezer helyes válasz - véget ért a Nap Szurkolója játék JÁTÉK @ 2015. Április 28.

A vidi.hu klubtörténeti adatbázissal bővült az elmúlt hetekben, ehhez kapcsolódóan naponta játszhattak velünk szurkolóink a Facebookon.

Klubtörténeti adatbázissal bővül a vidi.hu! Böngésszen, játsszon velünk, és legyen Ön a Nap Szurkolója! JÁTÉK @ 2015. Március 13.

Elkészült klubunk NB I-es történelmének szezonokra bontott ismertetője. Ehhez kapcsolódik legújabb Facebook-játékunk, mellyel minden nap egy limitált szériájú bögrét nyerhetnek szurkolóink.

Legyél TE a VIDI tiszteletbeli JÁTÉKOSA! - Facebook fotópályázat PÁLYÁZAT @ 2014. Október 21.

Szeretnél egy napra a csapat tagja lenni? Névre szóló mezben részt venni az első csapat edzésen az idén búcsúzó Sóstói Stadion legendás gyepszőnyegén? Együtt dekázni Nikóval? Tizenegyest rúgni Calatayudnak? 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek