hu en
2015. Augusztus 18. 16:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Pajovics nem szenvedett agysérülést, állapota stabil

Kapusunk már el is hagyhatta a székesfehérvári Szent György Kórház intenzív osztályát.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a hétfő délutáni edzésen egy ütközést követően súlyos koponyasérülést szenvedett Filip Pajovics. Kedden napközben több vidis csapattársa mellett Kovács Zoltán sportigazgató és Balogh Attila ügyvezető is meglátogatta Pajovicsot a székesfehérvári kórházban.

A sajtóban több helyen is megjelent, hogy kapusunk sérülése életveszélyes, ennek azonban nincs alapja. A Videoton FC játékosainak egészségügyi állapotáról információt kizárólag dr. Kovács Tibor csapatorvos jogosult adni.

"Pajovicsot hétfő éjjel dr. Lencsés Tamás idegsebész-főorvos megoperálta. Kapusunk koponyatörést szenvedett és a törött csontrészt kellett eltávolítani. Fontos kiemelni, hogy agyi sérülést nem szenvedett, állapota stabil, a közérzete pedig jó. Kedden délután el is hagyhatta az intenzív osztályt és átkerült a Szent György Kórház idegsebészetére. Néhány hét múlva egy korrekciós műtétet fognak elvégezni rajta, természetesen állapotáról rendszeresen beszámolunk" - tudatta honlapunkkal dr. Kovács Tibor csapatorvos.

"Egy beadást követően Pajo kivetődött a labdára, nem láttuk egymást, mert többen voltunk a kapu előterében, én szerettem volna felszabadítani, sajnos ütközés és súlyos sérülés lett a vége. Mindenki számára nagyon megrázó volt a baleset, azonnal félbeszakadt az edzés. Szörnyű érzés volt, ahogy Pajo mozdulatlanul feküdt a földön. A mentők kiérkezéséig a csapatorvos és az egészségügyi stáb stabil oldalfektetésbe helyezte őt, majd a mentő kórházba szállította. Ahogy lehetőségünk lesz rá, azonnal bemegyünk hozzá meglátogatni a kórházba. Nagyon rosszul érzem magam a történtek miatt, még akkor is, ha tudom, hogy sajnos benne van a fociban az ilyen szerencsétlen baleset. Bízom benne, hogy Pajo gyorsan fel fog épülni" - mondta honlapunknak Fejes András.

Az ütközés után először nagyon megijedtem, de most már a körülményekhez képest jól vagyok, fájdalmat sem érzek és tudok nyugodtan pihenni. Barátnőm azonnal itt volt a kórházban, anyukám pedig ma érkezett, nagyon sok jókívánságot is kaptam az eset óta - köszönöm szépen mindenkinek a biztatást, jól esik. Van TV a kórteremben, úgyhogy tudom majd nézni a poznani meccset is, nagyon szurkolok a többieknek, bízok benne, hogy jó eredménnyel jön haza a csapat” - árulta el honlapunknak Pajovics.

Kapusunknak ezúton is mielőbbi teljes gyógyulást kívánunk!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek