hu en
2015. Augusztus 17. 14:38  -  Videoton FC   -   Fotó: vidi.hu
KÖZLEMÉNY
Burcsa Győző távozott a Videoton FC-től

Klubigazgatónk a Vasas FC elleni vereséget követően felajánlotta a lemondását, amelyet a klubvezetés elfogadott.

Klubunk egykori játékosa, aki tagja volt az UEFA-kupa döntőbe jutó együttesnek is 1985-ben, 2014 májusában klubigazgatóként vállalt újabb szerepet a Vidinél. Megbízatása a lemondása elfogadásával a mai napon azonban véget ért. Az alábbiakban Burcsa Győző - lemondásával kapcsolatos - közleményét változtatás nélkül közöljük. 
 

burcsa győző Közleménye


A Videoton FC NB-I-es csapata a hétvégi, Vasas elleni vereséggel nagyon nehéz helyzetbe került. A bekövetkezett eredmények a labdarúgásban természetszerűleg megoldást igényelnek. 

A játékosállomány változásait nem tudtuk megakadályozni, ezért az idei szezon kezdetére a csapatépítésben komoly lemaradásunk alakult ki. Megbízatásom kezdete óta hosszú távú tervekben gondolkodtunk, amelynek eddig csak a kezdeti lépéseit tudtuk megtenni. Az elmúlt időszak alatt minden, a klub számára fontos döntésemet a klub vezetősége egyetértésével hoztam meg. Ezen döntések adták munkám irányvonalait. A szakmai munka minősége az edző felelőssége, s a klubunknál foglalkoztatott minden edző a szakmai munkájában mindig szabad kezet kapott. 

Bízva a sikeresebb folytatásban, s a klub érdekeit figyelembe véve felajánlottam lemondásomat, melyet a klubvezetés elfogadott. 

Büszke vagyok arra, hogy részese lehettem a Videoton FC második bajnoki címe megszerzésének. 
Vezetésem alatt az elmúlt szezonban a klub ismét kupadöntőt játszott. Utánpótlásképző központunkat beindítottuk, amely szervezetten, s hatékonyan működik. Biztos vagyok benne, hogy sok kiváló játékost fognak az első csapat számára a kollégák kinevelni. Második csapatunk az NB III-ban egyre acélosabb teljesítményt mutatva folyamatosan fejlődik. 

Munkámban nyújtott segítségéért szeretnék köszönetet mondani klubvezetésünknek. A kölcsönösen jó kapcsolat köztünk a jövőben is megmarad. Szeretném megköszönni a városvezetés támogatását, s mindenki munkáját, aki ezen időszak alatt azon dolgozott, hogy a Videoton FC minél jobb legyen. 

Köszönöm a szurkolók nagy részének biztatását is, akik arra ösztönöztek, hogy a nehézségek ellenére se adjam fel. Köszönöm gyerekeim és unokáim türelmét, s feleségem kitartó, áldozatos munkáját, amely lehetővé teszi számomra azt, hogy 22 éve működő cégünk vezetésébe szinte azonnal, zökkenőmentesen visszatérhetek.

Hajrá, Vidi!

Burcsa Győző

Székesfehérvár, 2015.08.17.
 

CÍMKÉK
lemondás közlemény Burcsa Győző
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek