hu en
2015. Augusztus 11. 14:01  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
HOGY VAN?
Simon és Rudolf már teljes értékű munkát végeznek, Maréval és Juhász rehabilitációja pedig a tervek szerint zajlik

Két beteg játékosunk már meggyógyult, és együtt is edzett a csapattal, a sérültek pedig a fizioterapeutákkal végzik a rehabilitációs munkát.

Az elmúlt napokban sokat javult az orvosi kezelésre szoruló játékosaink állapota. Simon Ádám még az FK BATE Boriszov elleni visszavágó előtt betegedett meg, hozzá hasonlóan Rudolf Gergely is vírusos fertőzéssel bajlódott néhány napon keresztül. Kedden azonban már teljes értékű munkát végeztek, és dr. Kovács Tibor csapatorvos megerősítette, hogy mindkét játékos teljesen egészséges.

Purger Szilárd fizioterapeuta pedig arról tájékoztatta honlapunkat, hogy Rémi Maréval illetve Juhász Roland rehabilitációja a tervek szerint alakul. Mindkét védő a fehérorosz bajnok elleni BL-mérkőzésen sérült meg, Juhász a székesfehérvári találkozón szenvedett túlfeszülés miatti ízületi húzódást, míg Maréval vádlija a boriszovi visszavágón húzódott meg.

CÍMKÉK
Juhász Roland Simon Ádám Rémi Maréval Rudolf Gergely
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek