hu en
2015. Augusztus 01. 21:07  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Pátkai Máté: "Erre a küzdőszellemre és erre a nyerni akarásra lehet alapozni"

Győztes gólt szerző középpályásunk kiemelte, hogy ebből a sikerből erőt kell meríteni a jövő heti két nagyon fontos mérkőzésre.

"Nagyon nehéz mérkőzés volt. Az első félidőben nem játszottunk jól, de a csapat megmutatta a végén, hogy milyen erő lakozik benne, hiszen emberhátrányban sikerült idegenben kivívnunk a győzelmet. Az egyenlítő találatunk ugyan kissé szerencsés körülmények között született, de erre rászolgáltunk, sokat tettünk a sikerért nem csak most, hanem már korábban is, akkor azonban minden kifelé pattant. Erre a küzdőszellemre és erre a nyerni akarásra lehet alapozni. A kiállítás után valami felszabadult bennünk, vagy nem tudom, mi történt a csapattal, de elkezdtünk futballozni. Úgy játszottunk, ahogy az elejétől kellett volna. Bízom benne, hogy ez a mérkőzés egyfajta fordulópont a csapat életében. Ebből a sikerből erőt kell gyűjtenünk a jövő heti két nagyon fontos mérkőzésre is. Nagyon boldog vagyok, hogy győztes gólt szereztem, főleg, hogy ilyen körülmények között" - nyilatkozta honlapunknak Pátkai Máté a lefújást követően.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek