hu en
2015. Július 31. 11:44  -  Papp Brigitta   -   Fotó: vidi.hu
Gyurcsó Ádámtól vehette át a mezt BL játékunk győztese

Bali Péter, a The New Saints elleni, első hazai BL mérkőzésre hirdetett játékunk nyertese egyik kedvencétől vehette át a dedikált mezt.

„2007 óta járok Vidi meccsekre, először egy MTK elleni bajnokira jöttem ki. Amikor az első mezemet megvettem, elhatároztam, ha dolgozni fogok, akkor Vidi múzeumot csinálok a szobámból. Nekem ez nem egy egyszerű nyeremény, gyakorlatilag az összes bajnoki mezt megvásároltam 2007 óta. Amikor kiderült, hogy én nyertem, akkorát kiabáltam, hogy a szomszéd később megkérdezte, jól vagyok-e?” – mondta el Bali Péter, aki informatikusként dolgozik Székesfehérváron, és az egyik kedvenc játékosától, Gyurcsó Ádámtól vehette át a csapat által dedikált mezt.

„A tavaszi szezonban az MTK elleni meccs emlékezetes volt számomra, amikor Nikó betegsége miatt Feczesin Róbert kezdett, és az ő góljával győztünk. Nagyon örültem. Nagy élmény volt a Bate Boriszov elleni mérkőzés is, amikor a lefújás után a lelátóhoz jöttek a játékosok, és Daniloviccsal kezet foghattam.”  – mesélte el Bali Péter.

CÍMKÉK
játék Gyurcsó Ádám
Hírek
Gyurcsó a forduló válogatottjában, Géresi a hétvége legjobb cseréje RÓLUNK ÍRTÁK @ 2015. December 14.

A klubtól télen búcsúzó szélső és a Paks ellen élete első NB I-es gólját szerző fiatal játékos képviselik a Vidit a 19. forduló álomcsapatában.

Gyurcsó: "Köszönöm a klubnak és a szurkolóknak az elmúlt éveket" INTERJÚ @ 2015. December 11.

A Vidit a téli szünetben elhagyó szélsővel beszélgettünk az elmúlt 4 évről, sikerekről, folytatásról.

Három Vidi-játékos a forduló válogatottjában RÓLUNK ÍRTÁK @ 2015. December 07.

Kapusunk mellett mindkét gólszerzőnk bekerült a 18. forduló álomcsapatába.

Három játékos vesz részt a Vidi kötelékéből a válogatott decemberi összetartásán 2015. December 07.

Bernd Storck szövetségi kapitány december 13-tól négynapos edzőtábort tart Telkiben, az összetartáson részben fiatalok, részben olyan futballisták vesznek részt, akikben megvan a potenciál, hogy a későbbiekben az A-válogatott keret közelébe kerüljenek.

Kovács és Gyurcsó is a 16. forduló válogatottjában RÓLUNK ÍRTÁK @ 2015. November 23.

A csakfoci.hu újra megválasztotta a hétvége legjobbjait, ezúttal a Vasas elleni bajnokit eldöntő játékosok kerültek be az álomcsapatba.

Gyurcsó: "Jó volt újra a pályán, de pár edzésre azért még szükségem van" INTERJÚ @ 2015. November 06.

A Honvéd ellen 45 percet a pályán töltő szélső sajnálja, hogy sérülése miatt nem lehetett ott a válogatott bő keretében.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek