hu en
2015. Július 18. 09:39  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
INTERJÚ
Fejes András: "Sosem könnyű a Honvéd otthonából jó eredménnyel távozni, de mindent megteszünk a győzelemért"

Védőnk azt is kiemelte, hogy óriási öröm a csapat számára, hogy ismét ott lesznek a szurkolók a lelátókon, és bízik benne, hogy igazi futball-hangulat lesz szombat este a Bozsik Stadionban.

"Minden szezonkezdet nagyon nehéz, hiszen a csapatok tiszta lappal indulnak, és mindenki szeretne győzelemmel kezdeni. Mi egy sikeres BL-mérkőzést tudhatunk magunk mögött, azonban a 90 perc és a hosszú utazás miatt is elég fáradtak voltunk a hét második felében. Reméljük azonban, hogy még nagyon sokáig fogunk heti két tétmeccset játszani, és úgy gondolom, vagyunk olyan jó erőnléti állapotban, hogy nem fog ez semmilyen gondot sem okozni. Visszatérve a Honvédra, ellenük sosem játszunk könnyű mérkőzést, mindig nagyon masszívak, nehéz pontot, vagy pontokat rabolni a Bozsik Stadionból. Végig nagyon koncentráltan kell futballoznunk, elől is és hátul is segíteni kell egymást, és akkor jó eredménnyel kezdhetjük az új szezont. Tavaly tíz győzelemmel kezdtünk, azon leszünk, hogy idén is hasonlóan jó rajtot produkáljunk, azonban bármelyik bajnokságról is legyen szó, nagyon nehéz az első tíz fordulóban 30 pontot szerezni. Emiatt egyébként nem hiszem, hogy nyomás lenne rajtunk, hiszen tavaly csak a bajnokikra kellett koncentrálnunk, most azonban nemzetközi tétmeccseket is játszunk. Annak az egész csapat nagyon örül, hogy a szurkolók ismét visszatérnek a lelátóra, bízom benne, hogy szombaton este igazi futball-hangulat lesz a Bozsik Stadionban" - nyilatkozta honlapunknak Fejes András.

 

 

CÍMKÉK
Fejes András 2015-2016 OTP Bank Liga NB I Budapest Honvéd FC - Videoton FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek