hu en
Már kapható az őszi bérlet a bajnokcsapat mérkőzéseire!

Az őszi bérlettel nem csak kedvezményes áron tekinthetik meg a mérkőzéseket, de további előnyökhöz is juthatnak szurkolóink.


Az OTP Bank Liga lebonyolítása megváltozott a korábbi évekhez képest: az eddigi 16 csapat helyett 12 szerepel az élvonalban, és minden csapat három meccset játszik egymással, vagyis 33 fordulós lesz a bajnokság. A Ligakupa megszüntetésre került.

Az őszi bajnoki fordulók során szinte minden riválisunk ellátogat a Sóstói Stadionba, így az egyik legizgalmasabb őszi szezon elé néz a Videoton FC! Az őszi menetrendet ide kattintva nézheti meg.
A 2014-es és a 2015-ös Magyar Kupa-győztes Újpest illetve Ferencváros, a 2014-es magyar bajnok DVSC, valamint az utóbbi években folyamatosan a dobogóért küzdő DVTK együttesét is Sóstón látjuk vendégül az őszi szezonban.

Váltson Ön is bérletet, szurkoljon élőben a csapatnak az őszi rangadókon!

Bérleteseink hűségét így jutalmazzuk: 


Jelentős kedvezmény a jegyárakhoz képestGarantált ülőhely a lelátón az őszi mérkőzésekre (OTP Bank Liga és Magyar Kupa - legalább 11 mérkőzés!) 


Gyorsabb bejutás a Sóstói Stadionba mérkőzésnapokon, hiszen bérleteseinknek nem kell jegyet vásárolniukA gyermekbérlet továbbra is mindössze 500 forintért kapható

 

 

10%-kal olcsóbb vásárlás a VidiShopban és partnereinknél, a bérlet felmutatásával

 


Bajnokok Ligája jegyvásárláskor 20% elővásárlási kedvezmény

 

 

Az előző szezonra érvényes tavaszi bérlettel rendelkező szurkolóink természetesen most is elsőbbséget élveznek az őszi bérlet megvásárlásakor. Tavaszi bérleteseink július 10-17. között, a VidiShopban és a Sóstói Stadion főpénztárában vásárolhatják meg szezonbérletüket a már megszokott helyükre, amelyhez a tavaszi bérlet bemutatása is szükséges, így kérjük, ne felejtsék el azt magukkal hozni. A nem foglalt helyekre ebben az időszakban is lehet bérletet vásárolni. 

Július 20-án felszabadulnak a foglalt helyek, így lehetőség lesz bármelyik szabad helyre bérletet vásárolni. 

Elővásárlási kedvezmény Bajnokok Ligája jegyvásárláskor
Tavaszi és már az új, őszi szezonbérlettel rendelkező szurkolóink is 20% kedvezménnyel vásárolhatják meg belépőjüket a 2015. július 22-én, 20:30-kor megrendezésre kerülő Bajnokok Ligája selejtezőmérkőzésre. Egy bérlethez egy jegyet tudunk kedvezményesen biztosítani, a jegy a bérlettulajdonos nevére szólhat kizárólag. Ezt a kedvezményt kizárólag a piac téri VidiShopban (H-P 9.30-tól 12.30-ig, 13.00-17.00-ig), illetve a Sóstói Stadion főpénztárában (minden csütörtökön és pénteken 15-től 18 óráig) lehet igénybe venni.

Jelentős kedvezmény a jegyárakhoz képest
A fedett MOL-tribünre 7200 forintért, az I-J szektorokba pedig már 3300 forintért juthatnak hozzá szurkolóink a kedvezményes bérlethez, míg gyermekbérletet továbbra is mindössze 500 forintért vásárolhat, klubkártya kiváltása nélkül!

Az őszi bérletek érvényesek a hazai OTP Bank Liga (bajnoki) mérkőzésekre és a hazai Magyar Kupa-mérkőzésekre is.

A törvényi előírásoknak megfelelően, a mérkőzésekre belépő szurkolóknak a jegy megvásárlásakor meg kell adniuk nevüket, születési helyüket és idejüket. Amennyiben jegyet vásárol, minden egyes vásárlásánál szükség lesz ezen adatok megadására pénztárainknál. A szezonbérleteseinknek elég mindössze egyszer, a bérlet kiváltásánál megadni ezeket az adatokat, így nem csak olcsóbban, de gyorsabban is juthatnak be a stadionba! 

Gyorsabb bejutás, garantált ülőhely
Bérlettulajdonosként gyorsabban juthat be a Sóstói Stadionba mérkőzésnapokon, hiszen nem kell sorbanállnia a jegyvásárláshoz. Biztos lehet továbbá abban is, hogy minden mérkőzésen a megszokott helyén ülhet!

A gyermekbérlet továbbra is mindössze 500 forintért kapható
14 év alatti gyermekeknek továbbra is ingyenes a belépő a Vidi hazai mérkőzéseire, de ha el akarja kerülni a mérkőzés előtti sorban állást a jegypénztáraknál, és az adatok megadásával járó kényelmetlenségeket,
500 forintért vásárolhat szezonbérletet részükre. Váltson bérletet gyermekeinek is, így mindig biztos lehet abban, hogy a családtagok jó helyen, egymás mellett szurkolhatják végig a Vidi-meccseket!

Az őszi rangadók izgalmas percein felül számos meglepetéssel és programokkal várjuk már a legkisebbeket is! A családbarát Gyereksarokban, ősszel is ingyenes arcfestéssel, kreatív programokkal és persze a gyerekek kedvencével, Stoplival, a klub ifjúsági kabalájával lehet hangolódni a mérkőzésekre!

10%-kal olcsóbb vásárlás a VidiShopban és partnereinknél
Bérlettulajdonosaink 10%-kal olcsóbban vásárolhatnak a VidiShopban, illetve igénybe vehetik a klub és az elfogadóhelyek által nyújtott kedvezményeket is. Az elfogadóhelyek pontos nevét és címét megtalálja ide kattintva!
A 10% kedvezményes vásárlás az új adidas csapatmezekre is érvényes!

Bérletértékesítési helyszínek és időpontok

VidiShop (Székesfehérvár, Piac tér 4.): nyitvatartási időben (H-P 9.30-tól 12.30-ig, 13.00-17.00-ig).

 


CÍMKÉK
szurkolók Sóstói Stadion szezonbérlet
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek