hu en
2015. Július 05. 09:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
INTERJÚ
Pátkai Máté: "El lehet képzelni, milyen kemény munkát végeztünk, amikor a pihenőnap egy 20 km-es erdei bicaj túrát jelent"

A Vidi új nyári igazolás azt is elárulta, hogy nagyon jól érzi magát a csapatban, és mindent megtesz azért, hogy ne okozzon csalódást a drukkereknek.

"Kemény edzőtáboron vagyunk túl, nagyon komoly munkát végeztünk el Ausztriában az elmúlt tíz napban. Gyakorlatilag egy nap pihenőnk volt, amikor elmentünk egy 20 km-es erdei bicaj túrára. Na most el lehet képzelni, milyen munkát kellett elvégeznünk, ha így nézett ki egy pihenőnap (nevet). Minden nap két edzésünk volt, a délelőtti foglalkozásokon labdával nem igen találkoztunk, azok a fizikai felkészítésről szóltak. Nagyon jól érzem magam a Vidiben, a társak gyorsan befogadtak, igyekszem olyan teljesítményt nyújtani a pályán, hogy a szurkolóknak se okozzak csalódást. Vasárnap este a Ferencváros ellen lépünk pályára a Szuperkupa-döntőben, mindannyian nagyon várjuk már ezt a találkozót. Azt nem mondanám, hogy izgulok, de természetesen egy egészséges drukk van bennem, hiszen ha a mester úgy dönt, ez lehet az első tétmeccsem a Vidiben, ráadásul rögtön egy rangos kupát nyerhetünk meg. Az ország két legjobb csapata mérkőzik meg, fontosnak tartom ezt a kupát, amennyiben sikerül megnyernünk, az nagy lökést adhat számunkra a szezon elején" - nyilatkozta honlapunknak Pátkai Máté. 

 

CÍMKÉK
Pátkai Máté 2015-2016 Szuperkupa-döntő Videoton FC - Ferencvárosi TC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek