hu en
2015. Július 05. 22:46  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
EDZŐI ÉRTÉKELÉS
Bernard Casoni: "Voltak jó megoldásaink, de sok mindenben javulnunk kell"

A két vezetőedző a mérkőzés után értékelte a látottakat.

Bernard Casoni: Gratulálok a Ferencvárosnak, nagyon jól szervezett csapatot láttunk, akik kihasználták két hibánkat, és ezt a hátrányt nem tudtuk ledolgozni. A kiállítás után mentünk ugyan előre, de nem voltunk hatékonyak. Látszott, hogy a Fradi már túl van egy európai kupameccsen, ma jobbak voltak nálunk. Kikaptunk, de erőt kell merítenünk ebből a meccsből. Voltak azért jó megoldásaink, megmutattuk azt is, hogy tudunk küzdeni, a Fradi viszont megmutatta, hogy agresszívebb játékra van szükség ezen a szinten. A labdaszerzéseink után kicsit nehezen lendültünk támadásba, ebben és az agresszivitásban mindenképp fejlődnünk kell. 

Thomas Doll: Nagyon boldogok vagyunk, hogy a szezon kezdetén egy ilyen fontos meccset nyertünk. Megérdemeltük a sikert. Jól kezdtük a találkozót, a kiállításig remekül játszottunk, utána már voltak problémáink. Ha akkor gólt kapunk, biztosan más lett volna a meccs végkimenetele, de ez nem történt meg, a szerencsével sem álltunk hadilábon. Sokat kellett dolgozniuk a játékosoknak, de megoldották a feladatot. Büszke vagyok a csapatra, hiszen egy hónapon belül három kupát nyertünk. Megnyertük a Szuperkupát, de még nagyon sok munka áll előttünk.

CÍMKÉK
Interjú Szuperkupa Bernard Casoni 2015-2016 Szuperkupa-döntő Videoton FC - Ferencvárosi TC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek