hu en
2015. Június 29. 15:38  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
Zsótér újabb egy évig Felcsúton szerepel kölcsönben

A 19 éves középpályás 2015 januárja óta játszik a Puskás Akadémia FC-nél.

A Vidi tehetséges középpályása, Zsótér Donát - aki az U20-as válogatott tagjaként a júniusi, Új-Zélandon rendezett világbajnokság minden magyar érdekeltségű meccsén pályára lépett - a 2015-2016-os szezonban Felcsúton szerepel majd kölcsönben. Zsótér az elmúlt idény őszi részében Dunaújvárosban, január óta pedig a Puskás Akadémiánál játszott.

"Zsótér Donát posztján jelenleg több, egyelőre előtte tartó és bevethető játékosa is van a Vidinek, így a nagy konkurenciaharc miatt valószínűleg kevés játéklehetőséghez jutna nálunk a következő szezonban. Felcsúton tavasszal is bizonyította, hogy lehet rá számítani, a további fejlődése érdekében a következő szezonban is ott szerepel majd" - mondta Burcsa Győző klubigazgató.

Friss hír az első csapat életéből, hogy a klub közös megegyezéssel szerződést bontott Soufiane Chaklával, aki az előző idényben 6 bajnoki-, 5 Magyar Kupa- és 9 Ligakupa-meccsen jutott szóhoz a Vidiben. 

CÍMKÉK
szerződés kölcsönadás Zsótér Donát Chakla
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek