hu en
2015. Június 29. 14:24  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
INTERJÚ
Sejben Viktor: "Büszke vagyok arra, hogy a Vidi játékosa lehetek"

A Vidi saját nevelésű támadója sikeresen beilleszkedett az első csapatba, és a szakmai stáb is elégedett az eddigi teljesítményével.

"Miután június elején befejeződött az NB III-as bajnokság, én még érettségizni mentem, és ekkor tudtam meg, hogy a felkészülést az első csapattal kezdem el. Vagyis nem volt túl sok pihenőm, de ezt egyáltalán nem bántam, nagyon boldog voltam ugyanis, amikor megtudtam ezt a jó hírt. A játékosok többségét már ismertem, hiszen az előző szezonban többször is edzettem az első kerettel, és Ligakupa-meccsen is pályára léptem, így nem volt semmi gond a beilleszkedésemmel. Én vagyok a keret legfiatalabb tagja, de ezt senki nem érezteti velem. A szobatársam, Danilovics, aki szintén most csatlakozott a Vidihez, nagyon jó fej, angolul tudunk beszélgetni egymással. Nagyon örülök annak, hogy mindkét eddigi edzőmeccsen bizonyítási lehetőséget kaptam, úgy érzem, voltak jó dolgaim. Ezt egyébként a szakmai stáb is megerősítette nekem, persze tudom, hogy rengeteget kell még fejlődnöm. Sokkal gyorsabbak, keményebbek az edzések, és nyilván a meccsek is, mint amihez eddig hozzászoktam, de napról napra keményen dolgozom azért, hogy felvegyem a ritmust, és ne csak egy pár hetes kaland legyen számomra a Vidi első csapata, hanem hosszabb távon megragadjak itt. Fontos számomra ez a klub, hiszen itt nőttem fel, végigjártam a korosztályos csapatokat, büszke vagyok arra, hogy a Vidi játékosa vagyok" - nyilatkozta honlapunknak Sejben Viktor.

Két éve írtunk cikket a jövő bajnokairól, avagy a Vidi utánpótlás-csapatainak gólkirályairól. Nagy öröm a klub számára, hogy ezek a fiatal tehetségek az elmúlt időszakban is folyamatosan tudtak fejlődni, és most az akkori három gólkirályból ketten - Havasi és Sejben - az első csapat keretével kezdték el a felkészülést.

Sejben Viktor első interjúját a vidi.hu-nak 14 évesen, öt évvel ezelőtt adta, akkori edzője, Müller Csaba pedig már akkor nagy jövőt jósolt a villámléptű támadónak.

CÍMKÉK
Sejben Viktor
Hírek
Sejben Viktorral szerződést hosszabbított a Vidi 2016. Április 04.

A 19 éves támadó nyolc bajnokin jutott eddig szóhoz, melyeken egy gólt szerzett.

Haraszti Zsolt és Sejben Viktor a Székesfehérvári Diáktanács vendégei voltak 2016. Április 01.

Játékosaink mellett a város több remek sportolója is részt vett a pénteki sportnapon.

És egyébként, hogy élsz? - Villámkérdések Sejben Viktornak INTERJÚ @ 2015. November 07.

A 2015-2016-os szezonban is folytatódik rovatunk, amiben nem kizárólag a labdarúgással, a meccsekkel kapcsolatban kérdezzük játékosainkat, hanem a mindennapi életükre, szokásaikra vagyunk kíváncsiak, vagyis olyan dolgokra, amelyek a munka vagy a tanulás mellett mindannyiunk életében fontos szerepet játszanak.

Nego a 14. forduló válogatottjában, Sejben a hétvége legjobb cseréje RÓLUNK ÍRTÁK @ 2015. November 02.

A csakfoci.hu újra megválasztotta a hétvége legjobbjait, akik közé ezúttal a DVTK elleni bajnokin győztes gólt szerző védő került be a Vidiből. A hét cseréje Sejben Viktor lett.

Sejben Viktor: "Fehérvári gyerekként nagyon sokat jelent nekem a Vidi, büszke vagyok arra, hogy itt lettem NB I-es játékos" INTERJÚ @ 2015. Augusztus 11.

19 éves saját nevelésű labdarúgónk szombaton az FTC ellen debütált az élvonalban.

Sejben és Ács is góllal debütált a Vidi első csapatában INTERJÚ @ 2014. Szeptember 03.

A Vidi II két fiatal játékosát arról kérdeztük, hogyan érezték magukat a pályán a Vidi első csapatában a kedd esti Ligakupa-meccsen.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek