hu en
2015. Június 28. 10:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
INTERJÚ
Oliveira: "Helyén kezeljük a győzelmet, de azért örülünk az eredménynek"

Portugál középpályásunk azt is elárulta, hogy az egész heti kemény munka után a vasárnap a pihenésről szól az edzőtáborban.

"Az edzőnk is elmondta, és mi is tisztában vagyunk azzal, hogy a felkészülés jelenlegi szakaszában egy-egy felkészülési mérkőzés végeredménye még másodlagos, mindezek ellenére az első, elveszített meccsünk után azért volt bennünk egy kis hiányérzet. Ezen sikerült most túllendülnünk, és helyén kezelve a győzelmet, örülünk ennek az eredménynek. Egy olyan csapatot sikerült 3-0-ra legyőznünk, amelyik az Európa Ligára készül, vagyis ez mindenképp egy jó erőfelmérő volt számunkra. A gólom előtt Feczesin szerzett labdát a félpályánál, majd egyből játékba hozott engem a szélen, közben pedig a mozgásával sikerült a védők figyelmét elterelnie, nekem pedig szabad utam lett befelé, végül pedig sikerült jól eltalálnom a labdát. Az egész heti kemény munka után vasárnap lesz lehetőségünk egy kis pihenésre, szerintem mindenki nagyon örül ennek" - nyilatkozta honlapunknak Oliveira.

CÍMKÉK
Filipe Oliveira 2015-2016 Barátságos FC Astra Giurgiu - Videoton FC
Hírek
Kovács István és Filipe Oliveira az első EL-körről 2016. Június 20.

Középpályásaink szeretnék, ha az első meccsen kapott gól nélkül győznénk.

Kovács István: "Bizakodva tekintek előre, várom már az új szezont" INTERJÚ @ 2015. Június 28.

Válogatott középpályásunk természetesen beszélt a fantasztikus góljáról is, amit alig fél nap alatt több mint 10.000-en tekintettek már meg honlapunkon.

Bernard Casoni: "Még mindig nem az eredmény a legfontosabb, hanem a mutatott játék" EDZŐI ÉRTÉKELÉS @ 2015. Június 27.

Vezetőedzőnk a mérkőzés után értékelte a látottakat.

Szép gólokat szerezve nyertünk 3-0-ra a román FC Astra ellen FC ASTRA GIURGIU - VIDEOTON FC 0-3 (0-2) @ 2015. Június 27.

Az első félidőben hiába támadott többet ellenfelünk, Feczesin és Oliveira góljaival 2-0-ra vezettünk, a második félidőben pedig Kovács olyan gólt szerzett, amit mindenkinek látnia kell!

Ivanovszki korábbi csapata, a 2014-es Román Kupa-győztese lesz szombat kora este az ellenfelünk ELLENFÉL-LES @ 2015. Június 27.

A legutóbbi szezonban, annak ellenére, hogy a klub körül komoly gondok voltak, az Astra a román bajnokság negyedik helyén végzett, és indulhat az EL-selejtezőben.

Ivanovszki: "Várom már, hogy pályára léphessek korábbi csapatom ellen" INTERJÚ @ 2015. Június 27.

Macedón válogatott támadónk azt is elárulta, miért nem ugyanaz ez a mostani FC Astra Giurgiu, mint amelyikben 2012 és 2014 között szerepelt.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek