hu en
2015. Június 27. 02:20  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
INTERJÚ
Ivanovszki: "Várom már, hogy pályára léphessek korábbi csapatom ellen"

Macedón válogatott támadónk azt is elárulta, miért nem ugyanaz ez a mostani FC Astra Giurgiu, mint amelyikben 2012 és 2014 között szerepelt.

"2012 és 2014 között a mai ellenfelünk, az FC Astra Giurgiu együttesében játszottam. Akkor Románia egyik legerősebb, legjobb csapata volt, 2014-ben megnyertük például a Román Kupát is, a bajnokságban pedig a második helyen végeztünk. A keretben akkoriban nagyon sok külföldi válogatott játékos szerepelt. A klub tulajdonosa Románia leggazdagabb embere volt, akinek az volt az álma, hogy egy nemzetközi szinten is elismert csapatot építsen. Pontosan nem tudom, mi történt, de ez az ember ma börtönben van és ez bizony komoly hatással volt a klubra is. A válogatott játékosok többsége kénytelen volt távozni a csapattól, helyükre pedig főleg román játékosok érkeztek. Szóval ma már ez a csapat nem ugyanaz, mint amelyikben pár éve én is játszottam. Ettől függetlenül nem beszélhetünk gyenge együttesről, hiszen a problémák ellenére a román bajnokságban a 4. helyen végeztek, vagyis indulhatnak az Európa Liga második selejtező körében. Néhányan, akik korábban a csapattársaim voltak, még ma is tagjai az együttesnek, így nyilván több ismerőssel is találkozni fogok a szombati mérkőzésen. Biztos, hogy nagyon nehéz meccs vár ránk, főleg a felkészülés jelenlegi szakaszában. Ezúttal is lesz délelőtt edzésünk, akár csak szerdán, amikor az első meccsünket játszottuk itt az edzőtáborban. Abban is biztos vagyok, hogy a szakmai stáb ezúttal is mindenkinek játéklehetőséget fog adni, hiszen szeretnének minél jobban feltérképezni bennünket, játékosokat. A magam részéről nagyon várom már a szombat délutáni összecsapást, és bár egy barátságos meccsen nem az eredmény a legfontosabb, azért bízom benne, hogy sikerül győztesen elhagynunk a pályát" - nyilatkozta honlapunknak macedón válogatott támadónk.

CÍMKÉK
Mirko Ivanovszki 2015-2016 Barátságos FC Astra Giurgiu - Videoton FC
Hírek
Mirko Ivanovszki távozik a Viditől 2016. Január 08.

A macedón támadó összesen 29 tétmeccsen szerepelt a Videoton FC színeiben az elmúlt egy évben, 4 gólt szerzett.

Kovács István: "Bizakodva tekintek előre, várom már az új szezont" INTERJÚ @ 2015. Június 28.

Válogatott középpályásunk természetesen beszélt a fantasztikus góljáról is, amit alig fél nap alatt több mint 10.000-en tekintettek már meg honlapunkon.

Oliveira: "Helyén kezeljük a győzelmet, de azért örülünk az eredménynek" INTERJÚ @ 2015. Június 28.

Portugál középpályásunk azt is elárulta, hogy az egész heti kemény munka után a vasárnap a pihenésről szól az edzőtáborban.

Bernard Casoni: "Még mindig nem az eredmény a legfontosabb, hanem a mutatott játék" EDZŐI ÉRTÉKELÉS @ 2015. Június 27.

Vezetőedzőnk a mérkőzés után értékelte a látottakat.

Szép gólokat szerezve nyertünk 3-0-ra a román FC Astra ellen FC ASTRA GIURGIU - VIDEOTON FC 0-3 (0-2) @ 2015. Június 27.

Az első félidőben hiába támadott többet ellenfelünk, Feczesin és Oliveira góljaival 2-0-ra vezettünk, a második félidőben pedig Kovács olyan gólt szerzett, amit mindenkinek látnia kell!

Ivanovszki korábbi csapata, a 2014-es Román Kupa-győztese lesz szombat kora este az ellenfelünk ELLENFÉL-LES @ 2015. Június 27.

A legutóbbi szezonban, annak ellenére, hogy a klub körül komoly gondok voltak, az Astra a román bajnokság negyedik helyén végzett, és indulhat az EL-selejtezőben.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek