hu en
2015. Június 27. 21:08  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
EDZŐI ÉRTÉKELÉS
Bernard Casoni: "Még mindig nem az eredmény a legfontosabb, hanem a mutatott játék"

Vezetőedzőnk a mérkőzés után értékelte a látottakat.

Meccs center FC Astra Giurgiu - Videoton FC Barátságos,
Nyári felkészülés
2015. Június 27. 18:10

Bernard Casoni: "Ugyanazt tudom mondani, amit a Wolfsberger meccs után mondtam, vagyis, hogy most még nem az eredmény a legfontosabb, hanem a mutatott játék. A játékosok igen komoly edzésmunkát végeztek el a héten, és ezúttal is érezhető volt, hogy fáradtak voltak. Ettől függetlenül mindent megtettek a pályán, és igyekeztek maximálisan betartani a taktikai utasításokat. Persze voltak még hibáink, de azon dolgozunk, hogy ezeket kijavítsuk. A 90 perc során két különböző felállásban játszottunk, és sikerült mindegyik alkalommal gólt szerezni, szóval igen, összességében elégedett vagyok."

CÍMKÉK
Bernard Casoni 2015-2016 Barátságos FC Astra Giurgiu - Videoton FC
Hírek
Bernard Casoni távozik a Videoton FC-től KÖZLEMÉNY @ 2015. Augusztus 19.

A Vasas elleni vereséget követően megkezdett tárgyalások lezárultával a francia szakember és a klub a mai napon közös megegyezéssel felbontották a két fél közötti szerződést.

Kovács István: "Bizakodva tekintek előre, várom már az új szezont" INTERJÚ @ 2015. Június 28.

Válogatott középpályásunk természetesen beszélt a fantasztikus góljáról is, amit alig fél nap alatt több mint 10.000-en tekintettek már meg honlapunkon.

Oliveira: "Helyén kezeljük a győzelmet, de azért örülünk az eredménynek" INTERJÚ @ 2015. Június 28.

Portugál középpályásunk azt is elárulta, hogy az egész heti kemény munka után a vasárnap a pihenésről szól az edzőtáborban.

Szép gólokat szerezve nyertünk 3-0-ra a román FC Astra ellen FC ASTRA GIURGIU - VIDEOTON FC 0-3 (0-2) @ 2015. Június 27.

Az első félidőben hiába támadott többet ellenfelünk, Feczesin és Oliveira góljaival 2-0-ra vezettünk, a második félidőben pedig Kovács olyan gólt szerzett, amit mindenkinek látnia kell!

Ivanovszki korábbi csapata, a 2014-es Román Kupa-győztese lesz szombat kora este az ellenfelünk ELLENFÉL-LES @ 2015. Június 27.

A legutóbbi szezonban, annak ellenére, hogy a klub körül komoly gondok voltak, az Astra a román bajnokság negyedik helyén végzett, és indulhat az EL-selejtezőben.

Ivanovszki: "Várom már, hogy pályára léphessek korábbi csapatom ellen" INTERJÚ @ 2015. Június 27.

Macedón válogatott támadónk azt is elárulta, miért nem ugyanaz ez a mostani FC Astra Giurgiu, mint amelyikben 2012 és 2014 között szerepelt.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek