hu en
2015. Június 23. 11:24  -  Papp Brigitta   -   Fotó: vidi.hu
Alakítsuk ki közösen a Vidi Múzeum tárlatát!

Klubunk gyűjteményében már több különleges ereklye várja, hogy elfoglalhassa méltó helyét az új Sóstói Stadionban kialakításra kerülő Vidi Múzeumban, de néhány fontos időszakból még továbbra is hiányzik emlék.

Az elmúlt 74 évben számtalan felemelő, izgalmas vagy éppen fájdalmas pillanatot élhettek át a szurkolóink. Hamarosan a klub történelmének legfontosabb állomásait, eseményeit bemutatva idézhetik majd fel ezeket; a MOVE Vadásztölténygyári SK első hivatalos mérkőzésétől a NBI-be jutáson át a második bajnoki aranyérem megszerzéséig. Most szurkolóinkat arra kérjük: segítsenek nekünk a Vidi múzeumának teljessé tételében!

 

FELHÍVÁS!

Rendelkezik valamilyen különleges emléktárggyal? Várjuk jelentkezését a [email protected] címen! 
Kérjük, hogy a levélben jelölje meg személyes elérhetőségeit, illetve azt, hogy: mikor, melyik meccshez vagy mely személyhez kötődik az adott tárgy. Munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot a további részletek egyeztetése érdekében. 


Várunk minden korszakból, de leginkább 1968 előttről zászlókat, fotókat, kitűzőket, naptárakat, hanglemezeket, könyveket, újságokat, szórólapokat, plakátokat, jegyeket, mezeket, plaketteket, érmeket vagy bármilyen más tárgyat, amelyek a klubhoz, a Berényi úti pályához, vagy a Sóstói Stadionhoz kapcsolódik!

Segítségüket előre is köszönjük! 

Videoton FC 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek