hu en
2015. Június 21. 15:10  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
INTERJÚ
Kovács István: "Kipihenten és nagyon motiváltan kezdtem el a felkészülést"

Középpályásunk elárulta, hogy telt számára a rövid szünidő, illetve milyenek az első benyomásai az új szakmai stábról, és, hogy mit vár az ausztriai edzőtábortól.

"Gyorsan eltelt a kéthetes nyári szünet, melynek első felét Székesfehérváron töltöttük, a másik felét pedig otthon, Vasváron, illetve néhány napot a barátnőmék családjánál, ugyanis szezon közben nem nagyon volt alkalmunk hazalátogatni. Bár az idő rövid volt, mégis úgy érzem, sikerült kipihennem magam, és feltöltődnöm, motiváltan kezdtem el a felkészülést az új szezonra. Egy hete dolgozunk együtt az új szakmai stábbal, ez a mostani még az ismerkedés időszaka, amit viszont mindenképp megkönnyít az, hogy Bíró Imrét és Pető Tamást hosszabb ideje ismerjük. Ami pedig a vezetőedzőt és a fitneszedzőt illeti, az már ennyi idő alatt is világossá vált számunkra, hogy értik a dolgukat, igazi profik. A következő másfél hetet Ausztriában töltjük, és biztos, hogy a fő hangsúly azon lesz, hogy minél jobb kondícióba kerüljünk, mire kezdődik a szezon. Az edzőmérkőzésekből szerintem messzemenő következtetéseket nem szabad levonni, hiszen a felkészülés ezen szakaszában fáradtan, leterhelten lépnek a csapatok pályára. Ugyanakkor abból a szempontból mégis fontosak lesznek ezek a meccsek, hogy a szakmai stáb is még jobban megismerhet bennünket, játékosokat, és mi is a vezetőedző elvárásait, valamint az új játékosok is beépülhetnek a csapatba. Július 5-én kezdődik igazából a szezon az FTC elleni Szuperkupa-döntővel. Ez több szempontból is nagyon fontos lesz számunkra, hiszen egyrészt egy komoly trófeát nyerhetünk ismét, másrészt pedig komoly törlesztenivalónk van a zöld-fehérekkel szemben" - nyilatkozta honlapunknak Kovács István.

CÍMKÉK
edzőtábor 2015 Kovács István
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek