hu en
2015. Május 27. 14:57  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
SZURKOLÓI
Szurkolói infók a Fradi elleni bajnokira

A mérkőzésre a belépőt érdemes elővételben, online megvásárolni, de szombaton a helyszínen is lesz lehetőség - szurkolói kártya felmutatása mellett - jegyvásárlásra. Szurkolói busz ezúttal nem indul Fehérvárról. 

Az OTP Bank Liga 30. fordulójában a Ferencváros vendégeként lépünk pályára szombaton, 16.30-tól. A mérkőzés eredményétől függetlenül már biztos, hogy a zöld-fehérek ezüstérmesként, mi pedig aranyérmesként zárjuk a szezont. Mégsem tét nélküli az összecsapás, hiszen egy hete a Magyar Kupa-döntőben is találkozott a két csapat és a Fradi fölényes győzelmet aratott, itt a lehetőség tehát a visszavágásra.

Jegyinformációk

A mérkőzésre a fehérvári szurkolók elővételben online, a TEX partnereknél, illetve a helyszínen is vásárolhatnak jegyeket, egységesen 2300 forintért. Fontos információ, hogy az online jegyvásárláshoz is szükséges a klubkártya, valamint rendelkezni kell bankkártyával is. A Groupama Aréna kapuit 14.30-kor nyitják ki.

Kérjük a szurkolókat, hogy a helyszíni jegyvásárláshoz vigyenek magukkal személyazonosításra alkalmas dokumentumot (személyi igazolvány, útlevél, stb.). Kérjük továbbá, hogy a jegyvásárláskor a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét. A 2011. évi. CIV. törvény 16.§ (Stv. 72. §), 2) ,c) szerint ugyanis a beléptetéskor a rendező a belépőjegy személyazonosságát jogosult ellenőrizni.

Jegyvásárlás székesfehérváron
 
AUTOCLUB TRAVEL Székesfehérvár, József Attila u. 2/a (H-Sze: 8-16, Cs: 8-16:30, P:8-15:30)
FEJÉR MEGYEI HÍRLAP ÜGYFÉLSZOLGÁLAT Székesfehérvár, Fő u 17 (H-Cs: 8-17, P: 8-16)
IBUSZ UTAZÁSI IRODA Székesfehérvár, Táncsics M. u. 5. (H-P: 9-17, Szo: 8-12)
MEDIA MARKT (CD-DVD osztály) Székesfehérvár, Palotai u. 6. (H-Szo: 9-20)
WONDERLAND TRAVEL Székesfehérvár, Távirda u. 5. (H-P: 9-18)

 

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét!


Utazási infók

A szombati találkozóra klubunk nem indít szurkolói buszokat. 

 

FONTOS!

A mérkőzésre kizárólag klubkártyával lehet belépni! A klubkártyáról minden információt megtalál ide kattintva!
 

 

A IX. kerületi Rendőrkapitányság közleménye

Kérjük, hogy a csoportos gyülekezést igénybe vevő, mérkőzésre érkező Videoton FC szurkolók a mérkőzés napján a M1-M7 bevezető szakaszán lévő Agip töltőállomás területén gyülekezzenek 14.30-15.00 óra között. Legkésőbb 15.15 órai indulással, rendőri biztosítás mellett kísérik majd szurkolókat a Groupama Aréna IV-es számú vendégkapujáig. A gyülekezési helyről autóval érkező szurkolók részére a vendég szektor előtt biztosítanak parkolási lehetőséget. Kérünk minden szurkolót a gyülekezési idő pontos betartására!

Az egyénileg, személygépkocsikkal érkező vendégszurkolók részére a parkolás nem biztosított, így ezen szurkolók autóikkal a stadion környékén lévő mellékutakon található szabad parkolóhelyeken tudnak megállni. 

CÍMKÉK
jegyvásárlás ftc 2014-2015 OTP Bank Liga NB I Ferencvárosi TC - Videoton FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek