hu en
2015. Május 26. 08:00  -  Papp Brigitta   -   Fotó: vidi.hu
ADOMÁNY
Ismét sok adomány érkezett szurkolóinknak köszönhetően

A Videoton FC és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közös akciója sikerrel zárult.

A klub és a Szeretetszolgálat között régóta fennálló együttműködés újabb állomásaként, a szezon utolsó hazai összecsapása előtt székesfehérvári rászoruló családok részére szerveztek adománygyűjtést. Szurkolóinknak köszönhetően ezúttal is rengeteg játék, plüssállat, társasjáték, kisautó, baba és könyv érkezett, az egyik ifjú szurkoló saját maga adta át háromkerekű biciklijét a szolgálat munkatársainak.

„Nagyon örülünk, hogy ezúttal is sikeres volt az akció. A székesfehérvári csoportunk sok játékot oszthat szét majd a helyi rászoruló családok között, ami a nyári szünetben nagy segítség lesz. Ezúttal a könyvek és a társasjátékok voltak túlsúlyban, és ezek a hasznos játékok jó társai lesznek a gyerekeknek a vakáció alatt”- mondta el Kocsis Mihály a Magyar Máltai Szeretetszolgálat kommunikációs munkatársa.

A Videoton FC és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat ezúton is köszöni a felajánlásokat!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek