hu en
2015. Május 22. 10:00  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
SZURKOLÓI
Találkozzon személyesen a bajnokcsapat tagjaival vasárnap!

A Vidi - KTE bajnoki után közönségtalálkozó lesz Sóstón. A meccs előtt ezúttal is vár minden érdeklődőt a Gyereksarok!

A szezon utolsó hazai mérkőzése előtt is számos érdekes programmal és ingyenes lufihajtogatóval várjuk a Sóstóra kilátogató gyerekeket, családokat. A Gyereksarok a mérkőzést megelőzően két órával, 14.30-kor nyit, és jó idő esetén a fedett lelátó előtti térköves területre, rossz idő esetén a D szektor előtti részre települ ki. A családbarát Gyereksarokban ezúttal is a gyerekek kedvencével, Stoplival, a klub ifjúsági kabalájával lehet hangolódni a mérkőzésekre! 

A meccs után a csapat a pályán kívül is szeretné megköszönni szurkolóink egész éves támogatását, ezért előreláthatólag egy órával a lefújást követően közönségtalálkozóra várják a játéksosok a Vidi-szimpatizánsokat a MOL tribün C és D szektora alatti fedett részen. Lehetőség lesz dedikáltatni és közös fotókat készíteni a bajnokokkal.

A csapat megérkezéséig Vidikvíz-játékunkkal nyerhetnek vidis ajándéktárgyakat, amennyiben helyesen válaszolnak kérdéseinkre. A fedett lelátónál található VidiShop, valamint a B szektornál lévő büfé egyaránt nyitva tart majd egészen a dedikálás végéig. 

Azt se feledjék, hogy a KTE elleni bajnokira a nem fedett lelátókra - kizárólag elővételben - 500 forintért vásárolhatnak jegyet! A részletekről ide kattintva tájékozódhatnak.

CÍMKÉK
szurkolók Sóstói Stadion Gyereksarok 2014-2015 OTP Bank Liga NB I Videoton FC - Kecskeméti TE
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek