hu en
2015. Május 20. 23:07  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
EDZŐI ÉRTÉKELÉS
Joan Carrillo: "A Ferencváros a második félidőben nagyon hatékonyan használta ki a helyzeteit"

A két vezetőedző a kupadöntő után értékelte a látottakat.

Joan Carrillo: "Jól kezdtük a meccset. Az első félidőben rengeteg helyzetet alakítottunk ki, miközben az FTC-nek nem volt egyetlen ziccere sem. A második félidő elején is volt egy hatalmas gólszerzési lehetőségünk, azonban azt is kihagytuk. Ezt követően a Ferencváros nagyon hatékonyan futballozott, és jól használta ki a helyzeteit. Az, hogy a Ferencváros ilyen jó formában van, nem szerencse kérdése, hanem kőkemény munka van mögötte. A bajnokságban mi voltunk a jobbak, a Magyar Kupában pedig a Ferencváros. Nem tudom, mi történt a lelátón, csak azt, hogy a hozzátartozóinkhoz odakerült néhány Fradi-szurkoló, és megrúgták a tizenhét éves fiamat. Lényegtelen most a helyszín, ilyennek sehol a világon nem szabadna történnie, független a stadiontól, de természetes, hogy aggódtam a fiamért."

Thomas Doll: "Az első félidőben voltak problémáink, hogy megtaláljuk a játékunkat. A Vidi támadásban két csatárral játszott. Voltak könnyű labdavesztéseink, amelyekkel a saját életünket nehezítettük meg. Néhány szituációban szerencsénk volt, és azt is ki kell emelnem, hogy a kapunkban Dibusz Dénes állt. A második félidőben sokkal jobban oldottuk meg a helyzeteket, sokkal jobban megtaláltuk a játék ritmusát, és négy gyönyörű gólt szereztünk. A játék képe alapján a 4-0-ás végeredmény talán nem tükrözte hűen a két csapat közti különbséget. Örülök, hogy másfél évvel azután, hogy elkezdtem a Fradinál dolgozni, sikerült ebbe a csodálatos stadionba az első Kupát elhoznunk."

 

CÍMKÉK
Joan Carrillo Milan 2014-2015 Magyar Kupa Videoton FC - Ferencvárosi TC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek