hu en
2015. Május 17. 01:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
INTERJÚ
Ivanovszki: "Nagyon boldog vagyok, hogy megszereztem az első NB I-es gólomat"

Macedón válogatott támadónk a Honvéd ellen lőtt góljának örült, az eredmény miatt ugyanakkor csalódott volt. Most már azonban csak a Magyar Kupa döntővel foglalkozik a csapat, és klubtörténelmet akarnak írni a játékosok.

"Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült megszereznem az első NB I-es gólomat. A Magyar Kupában és a Ligakupában már átélhettem a gólszerzés örömét Vidi-játékosként, de a bajnokságban eredményesnek lenni mindig különleges érzés. Sajnos az örömömet beárnyékolja, hogy minden igyekezetünk ellenére nem sikerült megszereznünk a három pontot. Az első félidőben sok helyzetet alakítottunk ki, a második játékrészben viszont nem tudtunk olyan jól játszani. Történelmet szerettünk volna írni, a legtöbb ponttal akartunk bajnokok lenni. Erre már nincs esélyünk, de az utolsó két fordulóban meg akarjuk szerezni a 6 bajnoki pontot, és akkor még beállíthatjuk a korábbi NB I-es pontrekordot, ha megdönteni már nincs is lehetőségünk. Most az a legfontosabb, hogy felkészüljünk a szerdai napra. Nagy nap lesz ez a klub életében, és a miénkben, játékosokéban is. Az FTC elleni Magyar Kupa-döntő lesz a szezon legfontosabb meccse. Nagyon nehéz dolgunk lesz, hiszen nem egy semleges pályán kell megmérkőznünk a fővárosi együttessel, hanem a saját otthonában, ahol döntő többségében Ferencváros szurkolók lesznek a lelátókon. Azonban a csapat nagyon sokat dolgozott, nem csak az elmúlt 5 hónapban, amióta én itt vagyok, hanem már korábban is. Biztos vagyok benne, hogy mindannyian készen állunk, és bebizonyítjuk, nem véletlenül lett a Vidi az ország legjobb csapata ebben a szezonban. Tudjuk, hogy korábban volt már Magyar Kupa-győztes és magyar bajnok is a Vidi, de arra még nem volt példa, hogy egy szezonon belül megszerezze a csapat a két legfontosabb magyar serleget. Mi most erre készülünk." - nyilatkozta honlapunknak Mirko Ivanovszki.

CÍMKÉK
Mirko Ivanovszki 2014-2015 OTP Bank Liga NB I Budapest Honvéd - Videoton FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek