hu en
2015. Május 08. 14:30  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: magyarfutball.hu
KUPA
Szurkolói infók a Vidi - Fradi Magyar Kupa-döntőre

A május 20-án, 20.00-kor kezdődő összecsapásra már kaphatók a jegyek!

Hosszú és eredményes tárgyalássorozat után megállapodtak egymással a Magyar Kupa döntőjében érdekelt két csapat, a Ferencvárosi TC és a Videoton FC, valamint a Magyar Labdarúgó Szövetség képviselői a finálé helyszínét és pontos kezdési időpontját illetően. Az összecsapásra május 20-án, szerdán, 20.00 órakor Budapesten, a Groupama Arénában kerül sor.

Jegyinfó

A kupadöntőre szóló jegyek értékesítése május 8-án, 14.00-kor kezdődik. A mérkőzésre minden szektorba kizárólag szurkolói kártyával (Futballkártyával és klubkártyával) lehet jegyeket vásárolni, a jegyek ára 1750-5500 forint között lesz. A Videoton FC szektoraiba (D3-D4), valamint a semleges szektorokba (A1-A2 és E) a Magyar Labdarúgó Szövetség értékesíti a belépőket a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint a Ticket Express hálózatában. (A Ferencváros szektoraiba - a B1-B3 és C1-C5 szektorokba - az FTC végzi a jegyértékesítést.) 

A Vidi szektoraiba a belépők 1750 forintba kerülnek!

Fontos, hogy vidis klubkártyával csak a klub részére kijelölt szektorokba, tehát a D3-D4-be vehetnek jegyet szurkolóink, a semleges részekbe a Ferencváros és Videoton FC által kiadott klubkártyával nem lehet belépőket vásárolni!  A semleges szektorokba jegyet váltó nézőktől azt kérik a szervezők, hogy ne vigyenek magukkal és ne használjanak semmilyen klub jelképet, zászlót vagy klub hovatartozásra utaló eszközt, mert azt a beléptetésnél a rendezők elvehetik.
 

Nincs még klubkártyája? Váltsa ki a Sóstói Stadionban! Részletek itt!

 

A szervezők felhívják a figyelmet arra, hogy a stadionba való bejutás várhatóan a szokásosnál hosszabb időt vesz igénybe, ezért a döntőre érdemes időben, legalább a találkozót megelőzően két órával megérkezni.

A mérkőzés napján jegyvásárlásra a helyszínen nem lesz lehetőség, a Ticket Express hálózatához tartozó helyeken viszont igen! Klubkártyával nem rendelkező külföldi állampolgár online nem, csak jegyirodában tud jegyet vásárolni, útlevele bemutatásával.
 

A szurkolói buszokkal kapcsolatos infókat ide kattintva olvashatja!

 
Jegyvásárlás székesfehérváron
 
AUTOCLUB TRAVEL Székesfehérvár, József Attila u. 2/a (H-Sze: 8-16, Cs: 8-16:30, P:8-15:30)
FEJÉR MEGYEI HÍRLAP ÜGYFÉLSZOLGÁLAT Székesfehérvár, Fő u 17 (H-Cs: 8-17, P: 8-16)
IBUSZ UTAZÁSI IRODA Székesfehérvár, Táncsics M. u. 5. (H-P: 9-17, Szo: 8-12)
MEDIA MARKT (CD-DVD osztály) Székesfehérvár, Palotai u. 6. (H-Szo: 9-20)
WONDERLAND TRAVEL Székesfehérvár, Távirda u. 5. (H-P: 9-18)

 

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét!

 

CÍMKÉK
Magyar Kupa jegyvásárlás ftc 2014-2015 Magyar Kupa Videoton FC - Ferencvárosi TC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek