hu en
2015. Április 28. 11:07  -  Papp Brigitta   -   Fotó: vidi.hu
JÁTÉK
45 nap, közel 10 ezer helyes válasz - véget ért a Nap Szurkolója játék

A vidi.hu klubtörténeti adatbázissal bővült az elmúlt hetekben, ehhez kapcsolódóan naponta játszhattak velünk szurkolóink a Facebookon.

A március 14-től április 27-ig tartó időszakban kisebb időutazáson vehettek részt szurkolóink, napról-napra elérhetővé vált ugyanis egy-egy szezonösszefoglaló honlapunkon. Az elmúlt 46 esztendő áttekintéséből minden lényeges információt megtudhattak az 1968-tól mostanáig eltelt, a Vidit érintő időszakról. (A cikkek a "Klub" menüpont alatt található "Szezonösszefoglalók" oldalon, illetve a csapatoldalakon érhetők el a továbbiakban.)

A részletes adatbázis feltöltésével párhuzamosan hivatalos Facebook oldalunkon játékot indítottunk, minden szezonnal kapcsolatban feltettünk egy kérdést, a szerencsés válaszadók pedig - összesen 45-en - naponta nyerhettek egy Nap Szurkolója bögrét. A játék időtartama alatt közel 10 000 helyes válasz érkezett, melyeket ezúton is köszönünk!

Nyerteseink névsora: Fráter Attila, Király Viktória, Gál Gyula, Soós Péter, Kövics Barbara, Sutyor Dóra, Széll László, Tóth Ildikó, Bolla András, Erdélyiné Fehér Henrietta, Czirják Rudolf, Murányi Klaudia, Kozmér Zsuzsanna, Lanczky Balázs, Lévai István, Lerner József, Turi Bálint, Halász Eszter, Danó Béla, Nánási Eszter, Horváth Tünde, Lucz Judit, Málits András, Pereczes Gábor, Mádi Dorina, Kaviczki Balázs, Krainhofferné Karafi Gabriella, Prill Tamás, Dobó Magdolna Kinga, Doma Dániel, Darvas Ede, Almási Eszter, Papp Zsuzsanna, Kaposvári István Péter, Vadász Imre, Zámbóné Bóza Szilvi, Tóth László Márk, Török Tibor, Pencz Panna, ifj. Rábai Zoltán, Szabó Mária Miry, Balogh Norina, Szórád Róbert, R Kovács Lenke, Kováts Marcell.

Gratulálunk nekik! Akik még nem vették át nyereményüket, továbbra is megtehetik a VidiShopban, vagy meccsnapokon a Sóstói Stadionban! 

 

CÍMKÉK
szurkolók játék Facebook
Hírek
Szurkolói infók az Újpest elleni bajnokira TÖLTSÜK MEG A VENDÉGSZEKTORT! @ 2016. Április 26.

Szurkoljon élőben az ezüstért, és töltsük meg az újpesti vendégszektort! Mivel helyszíni jegyértékesítés nem lesz, kérjük szurkolóinkat, hogy váltsák meg elővételben a belépőiket! Klubunk ingyenes busz különjáratokat indít a találkozóra.

Szurkolói infók az MTK elleni ezüstrangadóra SZURKOLÓI @ 2016. Április 21.

A Pancho Aréna kapui és a jegypénztárak 16 órakor nyitnak szombaton. Bérlettel nem rendelkező szurkolóinknak javasoljuk, hogy vásárolják meg elővételben belépőiket, lehetőleg ne induljanak el jegy nélkül.

Szurkolói infók a Fradi elleni bajnokira SZURKOLÓI @ 2016. Április 17.

A Pancho Aréna kapui és a jegypénztárak 18 órakor nyitnak szerdán. Bérlettel nem rendelkező szurkolóinknak javasoljuk, hogy vásárolják meg elővételben belépőiket, lehetőleg ne induljanak el jegy nélkül.

Szurkolói infók a Paks elleni bajnokira SZURKOLÓI @ 2016. Április 12.

A Fehérvári úti stadion a mérkőzés előtt két órával, vagyis 16 órakor nyitja meg kapuit. A Paksi FC kéri a szurkolókat, hogy amennyiben lehetőségük van rá, váltsák meg elővételben a belépőiket! Szurkolói busz nem indul a találkozóra.

Szurkolói infók a Vasas elleni bajnokira SZURKOLÓI @ 2016. Április 06.

A Pancho Aréna kapui és a jegypénztárak 16 órakor nyitnak szombaton. Bérlettel nem rendelkező szurkolóinknak javasoljuk, hogy vásárolják meg elővételben belépőiket, lehetőleg ne induljanak el jegy nélkül.

Szurkolói infók a Debrecen elleni bajnokira SZURKOLÓI @ 2016. Március 30.

A Pancho Aréna kapui és a jegypénztárak 16 órakor nyitnak kedden. Bérlettel nem rendelkező szurkolóinknak javasoljuk, hogy vásárolják meg elővételben belépőiket, lehetőleg ne induljanak el jegy nélkül.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek