hu en
2015. Április 09. 23:00  -  Papp Brigitta   -   Fotó: vidi.hu
RÓLUNK ÍRTÁK
Lelkesedésből jelesre vizsgázott a Vidi

A Videoton lépéselőnybe került a visszavágó előtt, győzött a nagyobb akarás. 

„A Videoton küzdőszelleme most is töretlen volt, viszont érezte az együttes Csongrádi és Májer hiányát. Helyetteseik erejükhöz és tudásukhoz mérten igyekeztek megoldani feladatukat. Mindent összevetve kitűnő kupaküzdelmet hozott a 90 perc. A Zseljeznicsar felvonultatta mindazon erényét, amelyet korábbi kupamérkőzésein csillogtatott, de meg kellett hajolnia a fehérváriak nagyobb akarása, lelkesedése előtt. A Videoton gólt kapott ugyan, de hát ez benne van a játékban. A piros-kékek csak az ötödik hazai kupamérkőzésükön - a négyszáztizenegyedik percben - kapták első és eddigi egyetlen góljukat a Sóstói Stadionban, s ez önmagáért beszél!” - foglalta össze a mérkőzést másnap a Népsport, kiemelve, hogy idegtépő és izgalmas csatát láthatott a majd 30 000 néző.

A belgrádi Sport tudósításának címe ugyanakkor jól tükrözte a Zseljo helyzetét: „A döntő közel és távol”. Varga Béla, a Népsport tudósítója ennek kapcsán így fogalmazott: „Ebben úgy véljük, minden benne van. A remény és a kétség egyaránt. A kolléga sajnálja a harmadik gólt, bár tárgyilagosan elismeri, hogy egy igen jó meccs hajrájában a Zseljo már nem tudott összpontosítani. A kapott három gól sok, ami reményt adhat, az Skoro találata.”

Sanchez Ibanez, a mérkőzés UEFA ellenőre nem csak a rendezéssel, de a pályán látottakkal is elégedett volt: „Véleményem szerint igazi kupaküzdelmet láthattunk. Méltó volt az UEFA Kupa elődöntőjéhez. Két jól felkészített csapat találkozott egymással. Izgalmas, fordulatokban bővelkedő 90 percet néztem végig. A Videoton győzelméhez nem férhet semmi kétség!”

Varga Béla ezúttal sem felejtett el szót ejteni a játékvezetőről: „Igna Ioan játékvezető megfelelően látta el feladatát, bár néha nem torolta meg a sorozatos időhúzást.”

A Népsport végül így zárta a Videoton - Željezničar mérkőzés értékelését: „A kör bezárult. Hallottunk hazai, spanyol, jugoszláv és olasz véleményeket. Ami közös bennük: a Videoton dicsérete."

CÍMKÉK
UEFA UEFA csapat emlékév 1984-1985 UEFA Kupa Videoton SC - FK Željezničar
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek